2777
2789
ببخشید میسه توضیح بدید یعنی چی؟ چیکار کردین ریزش قطع شد؟

پروتیین تراپی کردم رفتم آرایشگاه موهام خیلی وز شده بود ریزش داشت ی موادی میزنن ب مو ی ساعت میمونه رو مو بعد می‌شوره خشک می‌کنه اتو می‌کشه بعد ی شامپو و ماسک داد هر وقت برم حموم ازش استفاده میکنم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سولماز موهاتم مثل منه که اخههههه😍😍😍

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
عهههه واقعااااااا  چند سالته

۱۸ موهام قدش همینه رنگشم همینه 

ما شهرری هستیم عزیزم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
واقعا😑😑😑😑مام شهرری هستیم  من ۲۳ سالمه

عکس نی نی خودتو گذاشتی