2777
2789
عنوان

میخوام برم زیارت لطفا یه دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 31 پست
ایشون تخصص خاصی داشتند؟

بله مشهد هستن حاج اقا مهدوی نیا توحرم سخنرانی داشتن شوهرم پای سخنرانی نشسته بود درمورد درمان کیسه صفرا صحبت کرده بود ادرسش رو گیر اورد رفتیم مطبش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واصلا نباید روغن مصرف کنی غذای سرخ کردنی فست فود به هیچ وجه من درد وحشتناکی داشتم براهمین واقعا فقط ...

من فعلا درد ندارم

یعنی کلا غذا نباید روغن داشته باشه؟

مثلا برنج یا خورش بالاخره بدون روغن نمیشه که...

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بله مشهد هستن حاج اقا مهدوی نیا توحرم سخنرانی داشتن شوهرم پای سخنرانی نشسته بود درمورد درمان کیسه صف ...

خدا خیرشون بده

و همچنین شما رو که اطلاعاتتون رو به من منتقل کردید.🙏💕

خدا رو شکر درد داشتید قبلا؟ من فعلا درد ندارم و اتفاقی متوجه شدم

درد وحشتناک بود نگم براتون دیگه کلا نزارورنگ پریده بودم اواخر کلا از درد زیادی که داشتم همه متوجه تغییر وضعیتم میشدن ولی راضی به عمل نبودم که خدا این حاج اقا رو با واسطه گری اقا امام رضا بهمون معرفی کرد ولی بعد شش ماه کلا اینقدر خوب و سرحال شده بودم اطرافیان میگفتن انگار برگشتی دختر شدی مثل دوران مجردیات بعد از 12 سال ازدواج میگفتن 

الان سه ساله که گذشته ودرد دیگه ندارم ولی خوب مدتیه که مراعات نمیکنم غذای چرب میخورم نمیتونم خودمو کنترل کنم ᥬ😅᭄  میترسم دوباره برگرده 

درد وحشتناک بود نگم براتون دیگه کلا نزارورنگ پریده بودم اواخر کلا از درد زیادی که داشتم همه متوجه تغ ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر

حالا که خوب شدید حیفه تو رو خدا مواظب باشید.

الهی تنتون سلامت💕

من فعلا درد ندارم یعنی کلا غذا نباید روغن داشته باشه؟ مثلا برنج یا خورش بالاخره بدون روغن نمیشه که ...

بله تو خورشت خیلی کم روغن میزدم خودمم خیلی کم میخوردم در حدی که فقط نونم مزه دارشه برنج هم روغن نمیزدم یه ورشو بعد ابکش اونو براخودم میکشیدم تخم مرغ فقط اب پز دلم برا نیمرو تنگ شده بود من به خاطر دردی که داشتم هم نمیتونستم غذا بخورم زود درد شروع میشد ولی بعد از شروع شدن دوره ی درمان ومصرف داروها کم کم درد هم کم شد واز بین رفت کلا تا شش ماه که افتادن 

خواهش میکنم کاری نکردم ان شالله شماهم کم کم پرهیز غذایی کنید میوفته 

خدا کنه مال من فقط یه دونه۱۹ میل هست بدون علامت.

برای آخرای خرداد نوبت جراحی دارم و شک دارم برای عمل

خدا کنه مال من فقط یه دونه۱۹ میل هست بدون علامت. برای آخرای خرداد نوبت جراحی دارم و شک دارم برای عم ...

اگه هنوز درد ندارین برا عمل عجله نکنید خودتون پرهیز غذایی انجام بدین 

برگ سنا هم همه ی عطاریا دارن داروی امام رضا هم همه عطاریا دارن بیارین برگ سنا که دم کشید ریختن تو لیوان یه قرص توش حل کنید کمی بدمزست وبعدش کاملا دل ورودتون رو میریزه به هم وتعداد دفعات دفع بالا میره چون شستشو میده کل بدنو فقط هفته ی دوبار باید استفاده بشه نه هر روز حالا اگر جایی که هستین دکتر طب سنتی دارین برین یه سر بزنین بهتره حیفه هنوز وقت دارین درد هم ندارین من چندسال رو به موت بودم ولی عمل نکردم ان شالله هیچوقت دردش رو تجربه نکنید خدا سر دشمنم نیاره 

خدا کنه مال من فقط یه دونه۱۹ میل هست بدون علامت. برای آخرای خرداد نوبت جراحی دارم و شک دارم برای عم ...

جراحی عوارض داره هضم چربی غذاتون میوفته به عهده ی کبد و ریسک ابتلا به کبد چرب بسیار بالا 

اگه هنوز درد ندارین برا عمل عجله نکنید خودتون پرهیز غذایی انجام بدین  برگ سنا هم همه ی عطاریا ...

والا اینطرفا یه دکتر پیدا کردم که تو این زمینه تخصص داره... ایشون سرکه انگبین و منیزیوم سولفات رو به من توصیه کردند....البته گفتند زمان بره و طول میکشه تا سنگ حل بشه.

باشه دوست عزیزم متشکرم که راهنمایی کردید.💞

جراحی عوارض داره هضم چربی غذاتون میوفته به عهده ی کبد و ریسک ابتلا به کبد چرب بسیار بالا 

منم از همین مورد میترسم چون همیشه م سابقه ی چربی بالا رو دارم

والا اینطرفا یه دکتر پیدا کردم که تو این زمینه تخصص داره... ایشون سرکه انگبین و منیزیوم سولفات رو به ...

خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمکتون کنم ان شالله که بدون عمل رفع بشه