2777
2789

سلام

اگه واسمون خواستگار اومد چطور بفهمیم چطور آدمیه و چی باید ازش بپرسیم خیلی میترسم آدم اشتباهیو وارد زندگیم کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیست اولش خودتو همه کاره نشون بدی اول به خدا بسپار دوم  بزار پدرت برات تصمیم بگیره مردا بهتر همدیگه رو میشناسن مرحله ی بعدش به خدا بسپار چون هیچ مردی خود واقعی شو نشون نمیده فقط فقط باید به دل بشینه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

با یه جلسه که اصلا نمیشه واقعا طرف رو شناخت. 

ولی، در مورد عقاید مذهبیش باید پرسید. در مورد اهداف زندگیش، معنای زندگیش، نظرش در مورد تحصیل و کار همسرش و ...

اگه به دلت نشست، باهاش بیرون بری، (با اطلاع خانواده ها) ، مدل خرج کردنش رو ببینی، دوستاش رو ببینی و ....

و تا جایی که میتونی از خانواده اش اطلاعات کسب کنی. هم از طریق تحقیق، هم با رفت و آمد. 

هیچ وقت صد یک آدم و نمیتونی بشناسی ولی سوالات اصلی هدفت از زندگی مشترک، اولویت هادر زندگی، از لحاظ مذهبی بودنتون بسنجید،حجاب چقدر مهمه واسش،وابستگی ب خانوادش چقدره،از محل کارش تحقیق کنید آدم دعوایی یا عصبی هست ،خسیس بودنش رو امتحان کنید،آدم سرد و خشک یا درون گراست یا برون گرا چون تضاد این دو شخص زندگی جالبی ندارن،در کل باید مدتی حداقل چند ماه رابطه ای ک خانوادها در جریان هستند را سپری کنید البته بیشتر سعی کنید دیداری باشه ...