2777
2789

شوهرم مرد خوبیه دومین سال چهارشنبه سوری مون هست 

واقعا از همسرم راضیم ولی هنوز نتونستم از دوستاش جداش کنم

ماهی دو بار با دوستاش شبا جمع میشن دور هم اونا هم همسایه هستن آدم های خوبین نگران نیستم اصلا 

چند بار نزاشتم بره نرفت 

حالا امشب چون همسایه هم هستیم با دوستاش از کل شب فقط موقع شام کنارم بود 

باز ۱۲ شب اومد کلید داد بهم که بازم بره 

که دیگه قاطی کردم اونم دعوا که حوصلم سر میره یه شب همه جمع میشن بعدم از لج رفت گفت تو بهم دستور میدی تو بهم حق تعیین میکنی

میدونه حق با منه ولی از اینکه بتونه بره لج میکنه

میگه سه ماهه نرفتم دروغ میگه دو هفته پیش رفته بود  

الانم رفته خیلی خسته شدم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام ماهی دوبار برو با دوستات عییین اون. اگر اعتراض کرد بگو تو نرو منم نمیذم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

دقیقااااا درکت میکنم بخاطر همین قضیه بابام میخواس طلاقمو از شوهرم بگیره دروغممیداد میگفت ماشینم خراب شده نمیتونم از خونه بابام بیام دنبالت یه روز رفتم مچشو گرفتم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

عزیرم گاهی به هم دیگه اجازه بدید ، آدم واسه خودش باشه چند ساعت .

اسیر که نگرفتیم .

هم زن هم مرد ، باید گاهی با دوستانشون هم بتونن وقت بگذرونن 

الویت خانواده ست ولی گاهی هم سهم خوده آدم هم میشه دیگه .

همدیگه رو آزار ندید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

راهش اینه توهم بری بادوستاش وببهش کم محلی کنی همش سرت توگوشی باشه خیال کنه داری بهش خیانت میکنی. 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه