2777
2789
عنوان

علت سیاهی زیر چشم چیه ؟ 🌱

7582 بازدید | 8 پست

خانوما از سه روز پیش یکم زیر چشمام سیاه شده انگاری و یکمم گود رفته

سه روز پیش ساعت ۵ صبح پاشدم بعدش اینطوری شد نمیدونم از خستگیه یا چی .. اونروزم یه دل درد وحشتناک گرف منو ینی دل درد نبود تیر میکشید دلم بیشتر

علتش چی میتونه باشه ؟ چکارش کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک کن مشکل منم هس 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

تو گوشی هم زیاد میری؟ اگه ارثی نیس مشخصه دیگه کم خوابی خستگی و مریض بودنه‌ برا تو 

اره از گوشی چن روزی خیلی استفاده کردم

مامانم یکم چشماش گوده و زیرش خیلی کم سیاهه اگ ارثی باشه هیچ راه درمانی نداره ؟

اره از گوشی چن روزی خیلی استفاده کردم مامانم یکم چشماش گوده و زیرش خیلی کم سیاهه اگ ارثی باشه هیچ ر ...

نه ارثی باشه فقط باید فیلر یا مزوژل زد 

برا منم ارثیه ولی وقتی کم خوابی داشته باشم یا زیاد تو گوشی برم افتضااح‌ میشه 

بیشتر استراحت کن کمتر تو گوشی برو آب و سبزیجات زیاد بخور 

و از ابرسان و شستشوی‌ صورت در طول روز استفاده کن بهتر میشه 

برای تیرگی من گاهی چند بار در روز روغن نارگیل میزنم  زیر چشم و بعد چند ساعت میشورم خیلی‌ خوبه 

نه ارثی باشه فقط باید فیلر یا مزوژل زد  برا منم ارثیه ولی وقتی کم خوابی داشته باشم یا زیاد تو ...

مرسی عزیزم 🤍

پس اگ ارثی باشه با فیلر درست میشه ؟ سیاهیشم کرم دورچشم یا همین روغن نارگیل بزنم خوب میشه ؟

مرسی عزیزم 🤍 پس اگ ارثی باشه با فیلر درست میشه ؟ سیاهیشم کرم دورچشم یا همین روغن نارگیل بزنم خوب م ...

♥️

آره تیرگی تا حدودی با استراحت و تغذیه و کرم یا روغن نارگیل بر طرف میشه 

ولی گودی ارثی راهکاری بجز فیلر نداره 

تیرگی علت مختلفی داره مثل ژنتیک، کم خوابی ، تغذیه بد و....

منم تزریق کردم برای مشکل گودی و تیرگی. یادمه دو مورد تزریق زیر چشم هست درست یادم نیست ۲ سالی از آخریش میگذره ولی نتیجه ای که میخواستم و گرفتم

کلینیک دکتر کمالی انجام دادم

چیزی ازش ندارم سرچ کنی اطلاعاتش میاد