2777
2789

سلام دوستان 

رفتم موهامو رنگ کردم عکس مدل رو نشون دادم ارایشگره خودش رنگاشو قروقاطی کرد با اینکه اول با کلاه مش موهام رو به پایه رسونده بود  رنگ اصلی رو که پیاده کرد کل موهام قهوه ای شد اونم یکدست اصلا اثری از مش نیست 

دوباره رنگ رو برگردوند دوباره رنگ زد بازم قهوه ای شد 

چیکار کنم نمیشه الان کاری کنم روشن تر بشه 

ای خدا😭😭😭😭

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا رفتی ارایشگاه😐

اره نمیدونم مشکل از موهای من بود یا رنگا یا ارایشگره

اخه موهامم مشکی پرکلاغی طبیعی بود

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
یعنی رنگ زمینه با رنگ مش هارو یکی گذاشته؟

اره کلاه مش رو برداشت رنگ رو زد به کل موهام

برو بهش بگو حداقل هزینتو پس بگیر

نگرفت بیچاره خودش از من بیشتر غصه میخورد

اره نمیدونم مشکل از موهای من بود یا رنگا یا ارایشگره اخه موهامم مشکی پرکلاغی طبیعی بود

خب ادم میره ارایشگاه که این مشکلا پیش نیاد دیگه

وگرنه که تو خونه رنگ میزا ه

موهای طبیعی رو‌ دکلره کردی؟حیف نبود؟

خی دکلره کردی باید رنگ در میاورد دیگه

اره کلاه مش رو برداشت رنگ رو زد به کل موهام

چقد خنگ بوده،اول باید زمینه موهاتو رنگ میکرد بعد با همون کلاه رو مشت رنگ روشن میذاشت

برو سرش داد و بیداد کن پولتو پس بگیر

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
خب ادم میره ارایشگاه که این مشکلا پیش نیاد دیگه وگرنه که تو خونه رنگ میزا ه موهای طبیعی رو‌ ...

نمیدونم 

اینقدر دارم حزص میخورم که خدا میدونه🤕🤕😭😭😭