2777
2789
عنوان

گیاهخواری

543 بازدید | 23 پست

میخوام گیاه خوار بشم اما نمیدونم چطور شروع کنم شنیدم اولش سخته ولی ارزش داره، آخه من خیلی درد و مریصی دارم فک کنم اگه سبک زندگیم رو عوص کنم بهتر بشه اوضاع، دوستان اگه تجربه ای دارین بیاین بگین خواهشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گیاهخوارم نباید به گوشت و مرغ و ماهی وابسته باشی و صبحونه هم نمیتونی تخم مرغ،پنیر،عسل بخور ...

میشه بیشتر توصیح بدی... چه چیزایی میتونم بخورم و با ضعف بدنم چه کار کنم لطفا بهم بگو 

اره شنیدم... ولی خیلی سخته خدایا چکار کنم

باید کتاب هاشو بخونی

تو فری کنفرانس ها شرکت کنی

اگر تهرانی انجمن خام.گیاه خوار ها برو

تازه الان یه سری افراد هستن حتی فرا تر از خام.گیاه خواری میرن .میگن بهترین روش تغذیه برای شفا میوه خواری هست

من خودم گیاهخوارم نباید به گوشت و مرغ و ماهی وابسته باشی و صبحونه هم نمیتونی تخم مرغ،پنیر،عسل بخور ...

گیاهخوار ها فقط گوشت نمیخورند..وگن ها هستند که محصول های حیوانی مثل پنیر و شیر و تخم مرغ و.. نمیخورند 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
باید کتاب هاشو بخونی تو فری کنفرانس ها شرکت کنی اگر تهرانی انجمن خام.گیاه خوار ها برو تازه الان ی ...

کاش بتونم الگو بگیرم ازشون... از بس دنبال خوراکی تو کابینتایه خونه گشتم خسته شدم دیگه بدم اومده از همه چی

گیاهخوار ها فقط گوشت نمیخورند..وگن ها هستند که محصول های حیوانی مثل پنیر و شیر و تخم مرغ و.. نمیخورن ...

من هنوز آمادگی وگان شدن رو ندارم فعلا باید گیاهخواری رو شروع کنم