2777
2789

سلام من با عشقم که۶ سال باهم بودیم تموم کردم سر اینکه تهمت زد بهم که من شب تا صب میرم…. بی احترامی توهین و ۴ بارم تاحالا کتکم زده ،من چند سال تو‌خونه خودمو حبس کردم حتی سوپر مارکتم بدون اون نرفتم،هر ۷ الی ۱۰ دقیقه ام بهش ویدیو دادم که مطمن شه خونه ام،خیلی مواظبم بود خیلی هم دوست داشتن خودشو ثابت کرد همه چی فراهم میکرد برام،ولی چند بار تهمت بد زد،فوش میداد بهم به خانوادم ،ولی من دوسش داشتم با تموم بدی هام،چند روز پیش بهم تهمت زد و چند روز قهر کرد من جرقه ای تو ذهنم خورد گفتم اگه عقدش بودم همچین کارایی میکرد چی بیچاره میشدم،همیشه ام میگفت۱۴سکه مهرت،در کل پسر خوش قلبیه برای کسی بد نمیخواد خرج زندگی میده از نظر مادی به زن میرسه،کمک میکنه به نیازمندا،ولی خصوصیات بدش بد دل و شکاک،تهمت بی جا ،بی احترامی،بجاطر همین باهاش تموم کردم اما اون خیلی گریه میکنه بی تابی میکنه، همش التماس میکنه میگه یه فرصت بده ،میگه جبران میکنم به ارواح خاک بابام تکرار نمیکنم ، میگه۶ سال باهم بودیم حیفه ، میگه نصف خونمم میزنم پشت قباله ازدواج که تضمین بشه،من گفتم ۱۱۴ سکه باید مهرم باشه اگه اوکی بودید باشه غیر این صورت نه ،خیلی حالش بده همش گریه میکنه دلم داره میسوزه براش میترسم بیشتر از این رابطم باهاش ادامه بدم،۶سال از بهترین تایم عمرمو خونه بودم خودشم اهل تفریح نیست فقط این چندسال ما تو خونه بودیم دوبار رفتیم لب رود،اکثرا تو ماشین غذا کرفته خوردیم،این اخلاقم داره کسی نگاه کنه تو ماشینو باهاش دعوا میکنه ، من چشمم هیچ بدی اونو نمیدید اما اون چند روز که قهر بودیم جرفه خورد تو مغزم بدی هاش اومد به چشمم داشتم سرد میشدم،تا شروع کرد به التماس کردن و کریه کردن ویدیو میداد ،میگم نکنه کسی به قدر ایشون پیدا نشه منو دوست بداره،خودمم دوسش دارم اما عقلم اومده وسط،نمیخوام ضعیف سم ببخشمش چیکار کنم؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برن پیش روانپزشک و اینکه اگه شماهم دوستش دارین بهتره ی مشاوره دونفره برید که خیالتون از تصمیمی ک قراره بگیرید راحت شه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓