2777
2789

قرص اسپروژن و جینسینگ دکتر به همسرم داد و خرنوب و گرده نخل وجنسینگ هم از عطاری گرفتیم آسیاب کردیم با عسل تا دوهفته صبح یک قاشق و شب هم یک قاشق مربا خوری،وبعد از دوهفته هم روزی یک مرتبه 

در مدت چهل روز که دوباره آز داد یعنی دکتر اورولوژیست گفت خوب که چه ارز کنم عالیه 

مغزیجات هم گرفته بودیم روزی یک قاشق غذا خوری آسیاب شده اش رو با عسل میخورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جنسینگ گرفتین؟؟؟

اره خود دکتر اورلوژیست داد و روزی یکدونه باید میخورد 

از عطاری هم جدا گونه گیاهش رو گرفتیم ولی واقعا خیلی داروهایی که مصرف کرد تاثیر داشت دکتر شوکه شده بود از نتیجه آزمایش

واینم بگم اسپریژن تمام ویتامین های مورد نیاز رو داره قیمتش بالاست اما خیلی خوبه 

واینکه همسرتون نباید لباس زیر تنگ بپوشه با آب داغ دوش بگیره و بدنش (ناحیه تناسلی)رو گرم نگهداره،چون گرما اسپرم رو ازبین می‌بره و همچنین مصرف شیرینی جات خیلی بده و اسپرم کشه

عزیزم شرمنده یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدی من گوگول سرچ کردن قرص جنسینگ زیاد اومد بالا نمی‌دونم کدوم یکیشون بگیرم یادت هست چه رنگی بود جلدش ؟؟

[QUOTE=279726135]جان نه عزیزم  اگر نسخه اش رو پیدا کردم چشم میفرستم[/QUOTEعزیزم من زدم گوگل عکسای زیادی اومد ازقرص جنسینگ نمی‌دونم کدومش بخرم شما یادت  مونده جلدش چطوری بود چه رنگی بود قرص جنسیگ