2777
2789
عنوان

یا ابالفضل...بیاین توروخدا

150 بازدید | 10 پست

پسرعموم ۱۷سالشه تو کوچشون ترقه انداختن همسایشون فک کرده اینه اومده بیرون فحش داده و با پسر عموم دعوا کرده و زدنش پسرعموم زنگ زده به باباش عموم با دوستش رفتن پیشش طرف مقابل که دعوا میکرده چاقو به کتف پسر عموم زده و یه چاقو به پشت عموم و جای قلبش زده و حتی دوست عمومم چاقو خورده.بردنشون بیمارستان وقتی زنگ زدم گفتن داشتیم سکته میکردیم بابام ناراحتی قلبی داره اول بهش نگفتن الانم فقط گفتن پسرعموم چاقو خورده عمیق نیس که برگشت وگرنه با حال بد داشت میرفت الانم نمیدونه عموم چاقو خورده اگه بفهمه که هیچی دیگه...

تورو خدا نکنین حالشون خوب باشه.بابامم چیزیش نشه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عموم حالش بهتره.عموم یه کم حالش وخیم‌تره.دوستشم چاقو خورده به کمرش پاهاش میگن حس نداره😭

وای یا خدا ای کاش نخاعش مشکل پیدا نکرده باشه😭💔الهی که واقعاا مشکلی نباشه چقدر بده دم عیدی همین چهارشنبه سوری هر سااال خدا اینقدر افتضاح به بار میاره کاش بردارن این رسمو دیگه ،حالا هم اخبار اعلام میکنه اینکه چقدر مصدوم و ..هست فقط دم عید جوونا مردم خودشونو و خانوادشونو بدبخت میکنن

وای یا خدا ای کاش نخاعش مشکل پیدا نکرده باشه😭💔الهی که واقعاا مشکلی نباشه چقدر بده دم عیدی همین چها ...

عموم ریه هاش پاره شده بردنش اتاق عمل.ای خدااا استرس بیمارستان یه طرف حال بابام یه طرف هنوز قضیه رو نمیدونه اینقد قلبش درد میکنه هممون از تو داغونیم به روی خودمون نمیاریم که نفهمه ولی شک کرده همش میگه چرا زنگ میزنم به حسن(عموم)جواب نمیده پاشم برم...منتظره پسر عموم مرخص بشه اونم چون فک میکنه یه ضربه سطحی خورده.نمیدونیم چجوری بهش بگیم