2777
2789

من بیرون بودم رفتم مغازه بابام دوغ بخرم بعد چند تا اراذل اوباش اومدن یه مشمای خیلی بزرگ از توش بمب دایره اندازه توپ والیبال داش حتی زوشون نمی رسید بلند کنن ۶ ۷ تا اون زوری انداختن بابامم تا اومد کرکره رو بیاره پایین زدن شیشه رو آوردن پایین در رفتن سنگاش خورد یه دست و پام خلاصه صداش خیلیییییییی خیلیییییی بلند بود 

الان یه گوشم درد میکنه انگار آتیش میده بیرون خیلی داغه چی کار کنم کر نشم یه وقت ؟؟

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از این محله نبودن کلا هیچ کدوم رو نمی شناخت بابام 

جلو خونمون یه فضای سبز هست همش چهارشنبه سوریا میان شر را میندازن

ریدم دهنتون  یه چیزیتون میشه اخر

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

واقعا این کارها خطرناکه

مادر و پدر عزیز بچت و از اول نزار بااین جور چیزا آشنا بشه بزرگ شه برای سلامتی خودش و دیگران خطر ساز میشه

امسال هم ک گذشت ولی خواهشاً برای سال های آینده اجازه ندید بااین سرو صدا ها و رعب و وحشت مردم و خودشون رو اذیت کنن 

هوف برا مغازه ناراحت شدم . خدا بزرگه....

خدارو شکر سالمین.

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اونطرف بایدج بدن

شکایت کنن ،ایشالله اینطرف هم جواب میدم .اگه مغازه دوربین داشته باشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.