2777
2789

من خودم.فک میکردم زایمان طبیعی یعنی بچه اینقدر لگد بزنه ب شکم مادرش ک شکم پاره بشه و بچه بیاد ولی سزارین با چاقو شکم رو پاره میکنن.تا این حد بچه مثبت بودم من🤣🤣🤣🤣

هیشکی به اندازه ی من مثبت نبوده..حتی راجع به اینا فکرم نمی‌کردم 😂 فقط بهم گفتن بچه رو از بیمارستان میارن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مادرم همیشه وسط غر زدناش بهم میگفت من زاییدمتا ولی انگار از دون عمه ت افتادی😑منم تا ۱۵ ۱۶ سالگی فکمیکردم بچه از مقعد درمیاد واقعا🤦🏻‍♀️🚶🏼‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم همه دنیا باهم دست به یکی کردن یه بلایی سر من بیارن

و من تنهام

حالا انگار چه فرد مهمیم😂

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱

من یادمه یه سالی ت گفتن سال ماره لحظه تحویل سال فکر میکردم یه ماری میاد تو اسمون میچرخه سال میشه سال مار میرفتم ت حیاط هی نگاه اسمون میکردم میگفتم عههه همش دروغه پس مار کوشی؟چرا نیمد؟😑💔🤣

همش فکر میکردم حامله ام‌ با وجود اینکه نمی دونستم بچه چطور تولید میشه.

تا جایی که گوپس گوپس ضبط پسر همسایه فکر میکردم قلب بچمه. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

من یه شب تا صبح دعا کردم خدایا یه بچه دیگه بزار تو شکم مامانم خودشم نفهمه تا وقتی ک بدنیا بیاد اونوقت مجبور شن بزرگش کنن

خیلی دلم خواهر میخواست🦆

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍