2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ؟

56 بازدید | 3 پست

سلام 

دلم میخاد وارد یه رابطه عاشقانه بشم و با یکی باشم ک هم اون منو بخواد هم من اون رو ولی خب چون قیافه ام داغونه جرعت همیچین کاری رو ندارم دوم اینکه میترسم اگه روزی بچه دار شدم بچم هم وارد این روابط بشه بعد طرف بره و دلشکستگی بمونه برا بچم سوم میدونم طرف زود میره . 

حتما راه حلالش رو انتخاب کنید 

حرام 

جز بدبختی و بیچارگی و پشیمونی 

چیزی دیگه نیست 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکی از مواردی که نمیخام همينه 

زیاد دعا کن و چله بگیر برا سلامتی امام زمان عج 

و از ایشون بخواه 

میشه انشاءالله 

در ضمن اصل و ستون نمازه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .