2777
2789
عنوان

کمک کمک

82 بازدید | 11 پست

سلام خانما من بعد از دوماه پریود نشدن بی بی چکم مثبت شد و آزمایشم هم مثبت شد عدد بتام ۸۷ دوروز بعدش از دادم عدد بتام شد ۲۷ عصرش دل درد شدید و همون موقع پریود شدم به نظرتون میتونم بعد از این پریودیم دوباره اقدام کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کیست ندارم  همیشه پریودی هام دوروز جلو میوفتاد

من خودم کیست تخمدان دارم اگه دارو نخورم همیشه زودتر از موعد میشم چندباری هم شده که عقب بی افتاده به خاطر اون گفتم سابقه کیست تخمدان داری یانه؟ 

چون یکی از علائمش اینکه یا زودتر یا دیر میشی بعضی اوقات هم هستن کسایی که ۲ماه یا۳ماه پریود نمی شن

من میترسم خدایی نکرده باردار باشی و بی افته چون گفتی آزمایش بتا دادی و خونریزی کردی

ولی اگه مطمئن شدی چیزی نیست آره اقدام کن ان شاءالله که هرچی میخوای بشه

نمیدونم بخدا از کجا باید بفهمم کیست تخمدان دارم؟

میگم قبلا نشده بود که پریود هات زودتر یا خیلی دیرتر بشه یا وقتی که پریود هستی طولانی بشه مثلا۱۰ روز یا بیشتر خونریزی داشته باشی؟

من دکتر رفتم و تو سونوگرافی مشخص شد که دارم

میگم قبلا نشده بود که پریود هات زودتر یا خیلی دیرتر بشه یا وقتی که پریود هستی طولانی بشه مثلا۱۰ روز ...

نه از اولین باری که پریود شدم تا الان پریودی هام سه روزست و هرماه سه روز میوفته جلو

نه از اولین باری که پریود شدم تا الان پریودی هام سه روزست و هرماه سه روز میوفته جلو

یه متخصص سر بزن شما تاپیک های قبلی ات رو میخوندم همشون درمورد همین چیزا نوشته بودی اگه خیلی اورژانسی هستی بیمارستان برو وگرنه بمون بعد تعطیلات یه متخصص درست و حسابی پیدا کن یه چکاپ کامل بشی