2777
2789
عنوان

خریدهای دیشبمون کوفتمون شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6657 بازدید | 183 پست
تو این اوضاع طلا  نندازین . یه  شبم  ماه  عروسی دعوت بودیم  همون   ...

برادر من رفته بود میوه خریده بود زده بودن ازش

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

باو ما خانوما از طلا انداختن میترسیم منکه تا گردنبندمم ک دیده نمیشه دراوردم. بعد آقایون که کلا همش مشخصه میندازن... تو این گرونی ک دزدی خیلی بیشتره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نندازن؟ 

من چرا فکر میکردم نمیتونن🤔

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
گوشی دایی منم دزدیدن ۱۵ ملیون . کالسکه دوستم تازه واسه سیسمونیش خریده بود دزدیدن اونم برند خارجی بود

کجا بوده! بابا میوه رو از صندوق عقب ماشین زدن! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اگه به بی پولیه همه ندارن خب چرا تر میزنن تو اعصاب بقیه اونم خرج کنه ی روز تموم میشه مثلا فکر میکنن ...

براشون مهم نیست خرج چند روزشون بده کافیه . بعد کی دیگه رو لخت میکنن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

من از ترسم گوشی نمیبرم بیرون قبل رفتن پیام میدم به همسرم که رفتم بیرون گوشی نبردم😶

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔