2777
2789
عنوان

تناسب اندام

139 بازدید | 6 پست

سلااامم دخترا خب عزیزای دلم کمتر از ده روز مونده به عید خیلیا میخواستن سریع لاغر کنن منم تصمیم گرفتم یه برنامه رژیم اصولی بنویسم که همه باهم رژیم بگیریم که تضمینی هم جواب میگیریم اگه واقعا رعایت کنیم بهش قیمتشم خیلی پایینه از همه جا (130هزارتومان) اونایی که برنامه گرفتن میدونن دیگه تازه اگه دوستاتونم تشویقشون کنین به این رژیم تخفیف خوبی هم میگیرین اگه میخواین برنامه بگیرین شروع کنیم باهم که بهترین اندامو داشته باشیم درکنار هم وزن و سایز کم کنیم حتما پیامم بدینتو ایتا آیدی phaty0o8@🥰

تو این چند روز باقی مونده تلاشت رو بیشتر کن برای اندام بهتر😍💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد سال کنکورم افتادم ی ماه مونده ب کنکور مشاورا میگفتن اگه پکیج فلان ما رو بگیرید تو این ی ماه پزشک ...

دقیقا منمم😂مشاورا تا لحظه آخرم ول نمیکردن لعنتیا

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
لاغری تو ۱۰ روز لاغری واقعی کم آب شدن بدنه و فقط ضرره

اینکه صد در صد و منم اسم یه رژیم اصولی رو آوردم و یه رژیم اصولی تو 10 روز نمیاد اون وزنی که شما آرزوشو دارید با این رژیم بهش برسید خب قطعا زمان میبره تا وزن و سایز کم کنید و منم منظورم این بود که الان وقتی از الان شروع کنید خب زودتر به هدفتون میرسید🙂

یاد سال کنکورم افتادم ی ماه مونده ب کنکور مشاورا میگفتن اگه پکیج فلان ما رو بگیرید تو این ی ماه پزشک ...

دوست عزیز اگه یبار دیگه با دقت بخونی متوجه میشی که من اسم یه رژیم اصولی گفتم و یه رژیم اصولی نمیاد تو مدت زمان کم به اون هیکلی که میخوای برسی کار کنه و هرکسی هم میگه تو مدت زمان کم 10 کیلو وزن کم کنو اینا همش دروغه و منم همچین ادعایی ندارم که مثله بعضیا با دروغ و کلک فقط به فکر سود منفعت خودم باشم همچین رژیم‌هایی هم فقط آب بدنو کم میکنه و پس از مدتی برمیگرده چون اصولی نیستتت ولی خب من تو پیامم اسم یه رژیم اصولی رو گفتم  رژیم اصولی هم شما کلا آزادی هرچیزی که میخوای بخوری یعنی اینجوری نیس که شما گشنگی بکشی ولی باید حتما هم پروتئین حیوانی و گیاهی بخورین  مخصوصا پروتئین حیوانی واجبه که من اینا رو کسایی این رژیم و می‌خرن همچیو براشون توضیح میدم و اینکه منظور منم این بود که خب وقتی از الان شروع کنید خب زودتر هم به هدفتون میرسید پس اگه هم دنبال تغییر هستید الان بهترین زمان شروع هس سال داره تغییر میکنه پس ماهم اگه بخوایم میتونیم تغییر کنیم به اون چیزی که بخوایم یرسیم🙂امیدوارم حرفام برا شما و بقیه مفید بوده باشه🥰❤️