2777
2789
شوهرته دشمنت که نیست عزیزم. شوهرت خیلی مهمتر از حرف مردمه. سطح دوستات پایینه عزیزم چون زندگی اصلا تی ...

کاش یکی مثل شما داشتم تو زندگیم که با حرفاش بهم آرامش بده من و همسرم خیلی باهم خوبیم و عاشق همیم ولی بارها شده سر کادوی روز زن یا همین عیدی ازش بدم اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم گرفته باورت میشه به استرس و اضطراب افتادم 

خودتو ناراحت نکن دم عیدی بزار شاد باشی 

این چیرا ارزششو نداره 

حالا یه دست لباس یا یه تیکه طلا چیزی نیست 

به این فکر نکن برات ارزش قائل نشدن

فکر کن شاید نداشتن تو این وضع گرونی 

امان از دست این خواهر و برادرای حسود فکر کنم بتونی حسمو درک کنی چقدر حالم بده

دقیقا اما فدای سرت هنوز دیر نشده بگو خودش بیاد ببرتت خرید یا پول بده خودم برم 

طلا ازت نمیخوام ولی حداقل لباس بگیر جلوی مردم زشته خجالت میکشم عین تازه عروسا نباشم با مهربونی بگو لج نکنه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
میخوای راحت زندگی کنی، به حرف  مردم  اهمیت نده

درستش همینه طرف سال تا سال از من خبر نمیگیره ولی پیام میده عیدی چی آوردن برات اوووف خسته شدم از این دست سوالات روز زن چی خرید تولدت چیکار کرد یلدایی چی اورد

درستش همینه طرف سال تا سال از من خبر نمیگیره ولی پیام میده عیدی چی آوردن برات اوووف خسته شدم از این ...

شوهر خوب باشه، بقیه بزار بگن.

من که اصلا اهمیت نمیدادم، میگفتم مثلا فلان مناسبت شوهرت برات چی خرید؟ میگفتم هیچی تبریک میگه

اصلا مهم نیس بقیه راجع بم چی فکر کنند

مهم خودمم و شوهرم 

هیچ وقت هیچ وقت برای حرف هیچکسی با شوهرم بحث نکردم

خوش به حالت حرف مردم واست مهم نیست دوستام همش بهش میگن تا میتونی از شوهرت بیتغ عیدی بگیر و فلان

شوهرته دشمنت که نیست عزیزم. شوهرت خیلی مهمتر از حرف مردمه. سطح دوستات پایینه عزیزم چون زندگی اصلا تیغیدن نیست. زندگی ادامه دادن و زندگی کردن با عشقه 

کاش یکی مثل شما داشتم تو زندگیم که با حرفاش بهم آرامش بده من و همسرم خیلی باهم خوبیم و عاشق همیم ولی ...

عزیزم زندگیتو بکن. بخدا کادو خوشبختی نمیاره. اگر دوست داری برات بخره با عشق و آرامش بهش بگو انقد دوس دارم برام کادو بخری انگار دنیارو بهم دادن. کادو چه ارزشی داره؟ شما ارزش خودت رو در حد کادو پایین میاری؟ یعنی همینقدر ارزش داری؟ زندگی مهمه نه چهارتا وسیله. یک شاخه گل هم گاهی برای آدم بهترین کادو دنیاست. 

عزیزم ایندفعه پرسیدن بگو طلا آوردن دیگه نمیپرسن. من خودم برای عروسیم سرویس طلا نگرفتم ولی هرکسی که پرسید گفتم خریده. و با وجود اینکه زمان مجردی تو خانواده بسیار پولداری بزرگ شدم و بعذ ازدواج سختی مالی کشیدم ولی شوهرم و انتخابمه.دشمنم که نیست