شوهرته دشمنت که نیست عزیزم. شوهرت خیلی مهمتر از حرف مردمه. سطح دوستات پایینه عزیزم چون زندگی اصلا تی ...
کاش یکی مثل شما داشتم تو زندگیم که با حرفاش بهم آرامش بده من و همسرم خیلی باهم خوبیم و عاشق همیم ولی بارها شده سر کادوی روز زن یا همین عیدی ازش بدم اومده
امان از دست این خواهر و برادرای حسود فکر کنم بتونی حسمو درک کنی چقدر حالم بده
دقیقا اما فدای سرت هنوز دیر نشده بگو خودش بیاد ببرتت خرید یا پول بده خودم برم
طلا ازت نمیخوام ولی حداقل لباس بگیر جلوی مردم زشته خجالت میکشم عین تازه عروسا نباشم با مهربونی بگو لج نکنه
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
درستش همینه طرف سال تا سال از من خبر نمیگیره ولی پیام میده عیدی چی آوردن برات اوووف خسته شدم از این دست سوالات روز زن چی خرید تولدت چیکار کرد یلدایی چی اورد
کاش یکی مثل شما داشتم تو زندگیم که با حرفاش بهم آرامش بده من و همسرم خیلی باهم خوبیم و عاشق همیم ولی ...
عزیزم زندگیتو بکن. بخدا کادو خوشبختی نمیاره. اگر دوست داری برات بخره با عشق و آرامش بهش بگو انقد دوس دارم برام کادو بخری انگار دنیارو بهم دادن. کادو چه ارزشی داره؟ شما ارزش خودت رو در حد کادو پایین میاری؟ یعنی همینقدر ارزش داری؟ زندگی مهمه نه چهارتا وسیله. یک شاخه گل هم گاهی برای آدم بهترین کادو دنیاست.
عزیزم ایندفعه پرسیدن بگو طلا آوردن دیگه نمیپرسن. من خودم برای عروسیم سرویس طلا نگرفتم ولی هرکسی که پرسید گفتم خریده. و با وجود اینکه زمان مجردی تو خانواده بسیار پولداری بزرگ شدم و بعذ ازدواج سختی مالی کشیدم ولی شوهرم و انتخابمه.دشمنم که نیست