2777
2789
عنوان

تجربه خرید جهیزیه دوستان بیاینننن

1090 بازدید | 30 پست

سلام دوستان میشه لطفا تجربه تون از خرید جهیزیه بگین اینکه چیا اضافه س و به کار نمیاد چه مارکایی استفاده کردین راضی بودین یا نه درکل هر تجربه ای درباره جهیزیه گرفتن دارین ممنون میشم اگه بگین❤️

من از گوشت کوب برقی بروان راضیم خودش غذاساز داره

ببین مثلا خیلیا قهوه نمیخورن ولی قهوه ساز میخرن عملا بی استفاده 

یا پلوپز مسخره س بنظرم زودپز بخارپز اینا باید ببینی استفاده داری وگرنه بیخود کلا من نگرفتم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید🙏🏻🌙

اولا خریدو خودت انجام بده نسپر به حتی خانوادت

چون بد دربیاد بعدا سرکوفتشو تو میشنوی اما خودت بخری و خدای نکرده مورد داربود لاقل خیلی اذیت نمیشی این مهم ترین نکتش هست.

دوما من فقط راجب فرش بگم بخصوص اگه منزل اجاره ای میرین حتما حتما ۶ متری بخر .شستشو و جابجایی و چیدنش راحته.

یخچال هم من ساید رو خوشم نمیاد حسم میکنم بیشتر واسه کلاس هست .دوقلو بخر یک عمر راحت باشی.فقط موقع خرید ۱۰۰ درصد بدون برفک بگیر و بدون صدااااااا که با صدای اتوماتیکش عصبی نشی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه خاهرم میگم.ظرف زیاد نخر🤭یه دوازده تایی یه شش تایی .استکان لیوان هم همینطور.اول واجبا بخر ک پول واسه اون کم نیاد.🤭یخچال الکترو استیل خوب بود ولی جارو برقی کنوود خوب نبود.اهل خیاطی نیسی چرخ نخر اتو ساده بهتره.گوشت چرخ کنی سبزی خورد کنی اصلا استفادش نشد.اگر مستاجری مبل راحتی بخر وسایل چوبیت ساده جمع جور بگیر 🤭

اولا خریدو خودت انجام بده نسپر به حتی خانوادت چون بد دربیاد بعدا سرکوفتشو تو میشنوی اما خودت بخری و ...

خب تو خونه ها اکثرا واسه نهایت ساید جا میزارن دو قلو جا نمیشه🤭🤭

سلام یه جور سنت شکنی کردم یه لیست خودم تهیه کردم با شوهرم خریدیم و با هم هم چیدیم فقط وسایل ضروری رو خریدیم 

الان هر دفعه یه چیز جدید میخرم و کلی لذت میبرم 

مثلا تازه امسال پلوپز خریدم و آب پرتقال گیری

باور کن خیلی هم کیف میده 

مارک وسایل رو هم کلی نمیشه گفت اما هر چی پول بدی آش میخوری

من جای شما باشم بجای تعداد زیاد، جهاز کم میخرم و با کیفیت که مجبور نشم بعدا عوض کنم .مهم کیفیت جهاز هست نه کمیت 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
سلام یه جور سنت شکنی کردم یه لیست خودم تهیه کردم با شوهرم خریدیم و با هم هم چیدیم فقط وسایل ضروری رو ...

آفرین لذت همینه .😍😍

تیکه های اصلی و بزرگ رو اول بگیر و مابقی رو طبق بودجه ت بخر . هم سماور هم کاری هم چایساز باهم نخر الان چایساز و کتری برای دم دست کافیه .خیلی ریز جات نخر بزار بعد ازدواج یه دلیلی برای خرید و بیرون رفتن داشته باشی.

برند پاکشوما توی لباسشویی

فلر چایساز

هاردستون برای فر و گاز یا ماکروفر

اتو فیلیپس

دوو یخچال

چینی زرین برای سرویس چینی

کرکماز برای ابزار اشپزخانه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
خب تو خونه ها اکثرا واسه نهایت ساید جا میزارن دو قلو جا نمیشه🤭🤭

عزیزم در صورت امکانش دیگه .اگه نه ک بخدا یه تکی بالا پایین می ارزه به ساید😒

ببین اینکه ببینی چیا اضافه هست یا نیست به سبک زندگی خودت بستگی داره ،مثلا من از زودپز میترسم واقعا و نخریدم ولی مامانم بدون زودپز کارش لنگ میمونه.این فقط یک مثال بود.

اجناسی که تحقیق کردم و گرفتم:

یخچال دوو و راضیم.

ظرفشوییم بوش و راضیم.

لباسشوییم پاکشوماست و راضیم.

خرد کنم مایر و راضیم.

مخلوط کنم دسینی استار کیچن و خوبه.صداش یه کوچولو رو مخمه.

آب میوه گیریم واقعا برندش رو یادم نیست ولی راضیم.

اتوی بخارم گوسونیک و خوبه.

اسیابم مولینکس و راضیم.

آسیاب قهوه م بوش و راضیم.

تلویزیونم سامسونگ و راضیم.

سرخ کنم مای سان و تا حالا استفاده نکردم.

چای سازم نانیوا و راضیم.

توسترم کومتای و راضیم.

گوشتکوب برقیم براون و تا حالا استفاده نکردم.

جارو برقیم فیلیپسه و راضیم.

اسنک سازم دسینی و خوبه و کلا یک بار استفاده کردم.

پلوپزم چند کاره برند میگل و راضیم و زیاد برام استفاده نداره.

همینا رو یادمه. 

چیز دیگه ای هست بپرس بگم بهت.

عزیزم در صورت امکانش دیگه .اگه نه ک بخدا یه تکی بالا پایین می ارزه به ساید😒

اره ولی لامصب ساید قیافش خیلی قشنگه 🤭🤭حالا الان باز دوقلو ها بهتر شده قبلا انگار کمد لباس بودن

تیکه های اصلی و بزرگ رو اول بگیر و مابقی رو طبق بودجه ت بخر . هم سماور هم کاری هم چایساز باهم نخر ال ...

جارو برقی چی خوبه 

جارو برقی چی خوبه 

جارو برقی سامسونگ خوبه اگر الان سامسونگ گیر بیاد.

غذا ساز هم فیلیپس اصل اگر گیر بیاد ولی تجربه من میگه تیکه های برقی رو جدا بگیری بهتره ولی خیلی جاگیره‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹