2821
2789
عنوان

بچه ها زشته بگم حقوقمو بدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابروم رفت گفت فردا هست خودش هنوز نگفتم گفت اونو انجام میدیم  من برم تو افق محو شم     ...

چرااا واقعا خجالت می کشی عزیزم اون باید خجالت بکشه که هنوز نداده پول تو رو. تو بدون شرم و با صدای صاف بدون شوخی و این مسخره بازیا بپرس ببخشید با من کی تسویه می کنین؟ اگه یوقت پیچوند بگو لطفا تاریخ دقیق بگین من برنامه ریزی دارم قسطم و خریدام مونده. کار کردی دیگه مگه کار مفت بوده؟ 

[QUOTE=279647089]چرااا واقعا خجالت می کشی عزیزم اون باید خجالت بکشه که هنوز نداده پول تو رو. تو بدون شرم و با صدای صا ...[/QUO 

اخه ی بار گفتم واسه دومین بار بود یکم هم بدم میاد بگم درباره این موضوع

[QUOTE=279647089]چرااا واقعا خجالت می کشی عزیزم اون باید خجالت بکشه که هنوز نداده پول تو رو. تو بدون ...

خوب گفته باشی چه اشکالی داره همون دفعه اول که گفته تکلیف سعی کن معلوم باشه که به بار دوم نکشه قاطعانه بگو تاریخ دقیق بگین من بتونم برنامه ریزی کنم. 

2825
2823
2791
2779
2792