2777
2789

میدونین یکی از بدترین قسمت های خیانت اینه 

که هی فکر میکنی که آره حتما من ی چیزیم از این کمتر بوده، که طرفم رفته سراغ این و به من خیانت کرده 😔💔

با اینکه میدونی دلیل خیانت ذات کثیف و لاشی بودنه ولی بازم این فکرا به سرت میزنه 😔💔

میخوام برم مراسم ختم مطمئنم اون ج. نده خانوم هم میاد. 

و من دوست دارم جلوش خیلی خوب بنظر برسم 

دلم خیلی برای خودم میسوزه 😔

تو ختم چطور میتونم به خودم برسم؟ 

احساس میکنم اون طرف پیش خودش احساس برتری میکنه از اینکه ی مرد متاهل باهاش به زنش خیانت میکنه. 

کلا بنظرم احساس لذت میکنن ولی مرد متاهل میره سراغشون.... 

خدایا آخه چرا 😭

اون آشغالهای کثیف، کثافط کاری میکنن 

اون موقع من این وسط احساس کوچیکی میکنم 

دارم دیوونه میشم 

نمیتونم این فکرا رو از سرم بیرون کنم. 

من چیزی به روی شوهرم نیاوردم تا وقتی که شرایطم برای جدایی اوکی بشه کاملا

ولی فکر کنم تا اون موقع دق کنم از فکر و خیال 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرشون

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

استارتر تو خیلی داری خودتو اذیت میکنی ، ب جای اون روی خودت تمرکز کن یکم زندگی خودت و بچه ات رو جمع و‌جور کن که بعد از جدایی بتونی مستقل باشی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

اگه نمیتونی فعلا ب روی شوهرت بیاری 

پس اصلا نرو 

نرو و نبینش 

اینجوری از درون میمیری

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نکن این کارو به هیچ قیمتی:(

اصلا نمیشه نرم 

فامیل نزدیکه باید برم 

خوبه ختمه 

گریه ام گرفت فکر میکنن بخاطر اونه 💔😔

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
کاش یه قانونی بود مردای خیانتکار رو سنگسار میکردن تا دیگه هیچ مردی جرعت نکنه خیانت کنه

اگه زنا به هم دیگه رحم کنن خیانتی رخ نمیده. خدا سرشاهده هربار دیدم حتی یکی نامزده حدالامکان زیاد سرکار هم باهاش حرف نزدم چه برسه به اینکه بگم بخندم. منی که جگرم سوخته چرا باید بذارم یه زن دیگه جگرسوز بشه. مگه من وجدان و شرف ندارم؟ مگه من از پدر واحدی نیستم؟!