2777
2789
عنوان

تیرویید دارا، کم آهنا راهنمایی لازمم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 61 پست
من یک قاشق آهنی دارم موقع پخت غذا می‌اندازم توش از طب سنتی گرفتم کم خونی و فقر رو کم می‌کنه

بنظرت میشه طبعم بهم ریخته باشه؟ برم طب سنتی؟ 

ممنونم ازت خیلی زحمت کشیدی برا راهنمایی

همیشه سلامت و پرانرژی باشی الهی 

جگر رو تاحالا امتحان نکردم ولی گوشت رو چندوقت یبار درست میکنم اصن روم نمیشه بگم  ولی اونم بع ...

علت کم خونی‌تو بررسی کن ببین چی هست بی‌دلیل که نمی‌شه 

از قاشق آهنی طب اسلام استفاده کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر قرصا اهن باعث نفخ میشن بخاطر همین خسته کنندس واقعن الان 6ماهه مصرف میکنم ولی یروز ک نخورم بازم ...

آره متوجهم

ازم ناراحت نشو

ولی ی پله بالاتر منی منو ببین و شکر کن ک باز روی تو اثر مثبت داره

انشاءالله بزودی کامل سلامت و پرانرژی بشی و دیگه نیازی ب دارو نباشه برات

چجوری علت رو باید بفهمم میدونی؟  انشاءالله میخوام برم دکتر طب سنتی ازش میگیرم

پیش دکتر خون یا داخلی برو چون کم خونی بی‌دلیل نیس فکر می‌کنم دکتر خون متالوژی هست باز بگرد ببین چی می‌گن 

پیش دکتر خون یا داخلی برو چون کم خونی بی‌دلیل نیس فکر می‌کنم دکتر خون متالوژی هست باز بگرد ببین چی م ...

متخصص داخلی رفتم

خون نرفتم

ممنون ازت

انشاءالله 

خیلی لطف کردی سلامتیت مستدام

آره متوجهم ازم ناراحت نشو ولی ی پله بالاتر منی منو ببین و شکر کن ک باز روی تو اثر مثبت داره انشاء ...

ن عزیزم چرا ناراحت شم واقعن تاثیر داشته رومن

ممنونم گل ایشالا شما هم نتیجه بگیری و خوب شی 

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻

چقد شبیه همیم 💔🤒

منم مث تو ام

هم کمخونی شدید هم تیرووید کم کار

هم لاغر

هم افسردگی

فقط افسردگیم شدیده

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
چقد شبیه همیم 💔🤒 منم مث تو ام هم کمخونی شدید هم تیرووید کم کار هم لاغر هم افسردگی فقط افسردگی ...

اگزماتم از افسردگیت عود کرده پس

من الان شکر پروردگارم خیلی بهترم

افسردگی رو کنترل میکنم شادترم

پر انرژی ترم

راهای زیادیم امتحان کردم 

شمام باید همینکارو کنی

قطعا یروز پا میشی و حالت خوب میشه

انشاءالله عالی و درجه یک باشی

اگزماتم از افسردگیت عود کرده پس من الان شکر پروردگارم خیلی بهترم افسردگی رو کنترل میکنم شادترم پر ...

افسردگیم خیلی کهنس برای ۵/۶ساله

بعد ازدواجم اینطوری شدم

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
افسردگیم خیلی کهنس برای ۵/۶ساله بعد ازدواجم اینطوری شدم

متوجهم. ممکنه از رابطه ات با همسرت باشه

مال منم تازه نبود ولی الان خیلی بهترم

باید اون کاری رو پیدا کنی ک حالت باهاش خوبه

اگر محدودیت داری مغایرتی با محدودیت هاتم نداشته باشه 

متوجهم. ممکنه از رابطه ات با همسرت باشه مال منم تازه نبود ولی الان خیلی بهترم باید اون کاری رو پید ...

ممنونم ❤

منتظرم دستم خوب شه، کارمو شروع کنم