2777
2789
عنوان

یزدی های عزیز لطفا راهنمایییی

125 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . ما عید ۱۰ روزی یزد هستیم. الان شنیدم که تو یزد حجاب خیلی سخت گیریه. ما بی حجاب نیستیم معمولی مثل خیلی ها. میخواستم ببینم وضعیت چه جوریه خیلی بگیر و ببنده؟ مثلا دختر من ۱۴ سالشه با تونیک و شلوار. و کلاه گیر میدن؟ یا مو اینا باید خیلی پوشیده باشه؟ خلاصه راهنمایی کنید ممنون.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدید عزیزم نه اصلا اینجوری نیس خیلی ها کشف حجاب کردن 

عه خیالم راحت شد مرسی عزیزم. ما هتل ارگ جدید رو گرفتیم. خوبه ؟

عزیزم من ۳روزه از مسافرت اومدم.اتفاقا یزد هم رفتیم موباز بودم.با کلاه هم بودم اصلا خبری نبود

مرسی چه خوب کلی ترسیدم

عه خیالم راحت شد مرسی عزیزم. ما هتل ارگ جدید رو گرفتیم. خوبه ؟

اونکه نزدیک دخمه هست؟؟؟؟؟؟    نمیدونم والا من تاحالاتوعمرمم هتل نرفتم  اوضاع زندگیم خوب نیس  فقط وضعیت حجابو میدونم اونجا فک کنم جای پولدارا باشه نمیدونم بازم 

منو تعلیق نکنید بخدا نمیبخشم تون😔
اونکه نزدیک دخمه هست؟؟؟؟؟؟    نمیدونم والا من تاحالاتوعمرمم هتل نرفتم  اوضاع زندگیم خ ...

آره نزدیک دخمه ست. والله نمیدونم ما خیلی پولدار نیستیم من از این هتل قدیمیا که خونه بوده دوست داشتم ولی بچه ها هتل دیگه شلوغ بود همه جا تنها جایی که تونستیم اتاق بگیریم اینجا بود.

خوش اومدید عزیزم نه اصلا اینجوری نیس خیلی ها کشف حجاب کردن 

عزیزم عوا تو عید چه جوریه؟ هنوز سرده یا گرم میشه؟ لباس چی بیارم.

عزیزم عوا تو عید چه جوریه؟ هنوز سرده یا گرم میشه؟ لباس چی بیارم.

هواکه خوبه ولی دیشب تا صبح بارون بارید امروز یبار آفتابیه یبار ابری حالا یکم لباس گرم بیارید اگ بارون بیاد شبا سردترمیشه زیادم سردنمیشه وگرنه این چندروز خیلی گرم بود خیلیا استین کوتاه میپوشیدن

منو تعلیق نکنید بخدا نمیبخشم تون😔
هواکه خوبه ولی دیشب تا صبح بارون بارید امروز یبار آفتابیه یبار ابری حالا یکم لباس گرم بیارید اگ بارو ...

ممنون عزیزم. خیلی وقته که دوست دارم بیام یزد. ایشالله که سفر خوبی بشه.