2777
2789

امروز تعجب کردم واقعا 

داداشمو میگم 

کسی تو خونه بهش زبان یاد نداده کلاسم نرفته 

درس های مدرسش خوبه و کلاس اولیه 

گفتم اگه بلدی بخونی یک کتاب داستان بیار بخون 

یهو بابام گفت این بلده حروف انگلیسیم بخونه 

ی چند تا کلمه بهش گفتم قشنگ اسپل کرد 

بنظرتون استعدادشو داره از الان بفرستیمش کلاس 

میترسم زده بشه 

میگم همه چی طبق سن و سالش اتفاق بیوفته بهتره براش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هفت سالگی زود نیست؟ آخه هنوز الفبای فارسی بلد نیست؟

ما مجبورش نکردیم حتی نمیدونم از کجا یاد گرفته 

شاید از تلویزیون 

قشنگ میخونه 

حتی حروف هایی ک یاد نگرفته رو هم میخونه و کلمه رو سرهم میکنه

بنظرم خیلی خوبه، من قبل اینکه برم مدرسه بابام حروف انگلیسی بهم یاد داد، همینقد چون بیشتر بلد هم نبود بیچاره، ولی خیلی خوشم اومد تونستم اسممو بنویسم خودم، ذوق کرده بودم قشنگ یادمه، کلاس سوم ک شدم گفتم میخوام برم کلاس یا منو بفرستین نقاشی یا زبان، ک واس نقاشی رفتم کانون، پولی نبود زبان هم فرستادنم، وتوسنتم تو سوم راهنمایی تافل بگیرم،خیلی خوشحالم بابتش گرچه خیاطی و آرایشگری هم رفتم، ولی هیچی ب اندازه زبان بهم نچسبید

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

پسر من هم ۱۰ سالشه 

حروف انگلیسی بلد بود ت  خونه 

از رو تی وی یاد گرفت

الان تفننی میزارم بره کلاس زبان

عربی هم ۷۰ تا۸۰ درصد بلده 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

دختر من از ١٩ماهگي حروف انگليسي كامل بلد بود ميخوند چندتا كلمه هم صحبت ميكرد الان دو سال و ده ماهشه كلاس زبان مادر و كودك ميبرمش هم پا خواهرزاده هام كه ٨سالشونه صحبت ميكنه

فيلمهاشم دارم 

دختر من از ١٩ماهگي حروف انگليسي كامل بلد بود ميخوند چندتا كلمه هم صحبت ميكرد الان دو سال و ده ماهشه ...

من 

فقط نگران اینم ک بخوایم بفرستیمش کلاس و اینا 

از درس و اینا زده بشه و خسته کننده باشه براش 

نمیخام این اتفاق بیوفته واسش 

خانما بچه ها  از بچگی بزارید 

کارتون به زبان انگلیس شک نکنید خوب یاد میگیره 

حالا پسر من عربی رو از رو تی وی یاد گرفت

می گفتم کاش انگلیسی میزاشتم براش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من  فقط نگران اینم ک بخوایم بفرستیمش کلاس و اینا  از درس و اینا زده بشه و خسته کننده باش ...

كلاس دختر من آموزش با بازي 

خيلي فان و جذابه 

جديدا كه اين مدل آموزشگاه ها زياد شدن بگرد تو شهرتون از اين آموزشگاه هاي پيدا كن چندجلسه امتحاني بره

کلاس نه خوب نیست ولی کارتونهای زبان اصلی با کتاب و فلش کارت براش بخرین به هیچ عنوان هم نگین برای آموزشه همینطوری بزارین تو دست و پاش باشه غیر مستقیم یاد میگیره

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

دختر من 4سالو 4ماهشه از تی وی یاد گرفته الان هم انگلیسی بلده البته رنگا و حروف واعداد و بعضی کلمات واسم حیوونارو خودم ترکم و همسرم فارسه میریم شهرستان با مامان و بقیه قشنگ ترکی حرف میزنه اولش به مامانم فارسی میگه میبینه متوجه نشد بهش ترکی میگه همه عاشق ترکی حرف زدنشن

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞