2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو😫♥️

116 بازدید | 15 پست

دخترخالم بارداره دوماهه دختره😬میخوام براش غذا و اینجور چیزا ببرم خانومایی ک دختر داشتن ببشتر چی هوس میکردین🙂😬از خودش پرسیدم هی میگفت نه نمیخاد خسته میشی گفتم از نی نی سایتیا بپرسم♥️🌸☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه زوده برای تعیین جنسیت. ولی آفرین به مهربانی تون

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
دوماهه زوده برای تعیین جنسیت. ولی آفرین به مهربانی تون

امضات خودش ته روشنفکریه! توهین کردی ب بقیه خجالتم نکشی گذاشتی امضات 

مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است. 

امضات خودش ته روشنفکریه! توهین کردی ب بقیه خجالتم نکشی گذاشتی امضات  

ته امضام خیلی قابل تفکره ادب ادب ادب

موفق باشی

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
ته امصام خیلی قابل تفکره ادب ادب ادب موفق باشی

اومدی میگی ب دین احترام بزاریم بعد اگه ی مسیحی تو دوران دوست دختری/پسری بچه دار شه اولین کسی ک توهین میکنه بهش خوتونید

حرف های حق فروغ فرخزاد اذیتت میکنه بعد کسایی ک طرفدارشن رو احمق میدونی

بعد حرف از ادب هم میزنی

خدایا کمتر خلق میکردی با کیفیت بیشتر

اومدی میگی ب دین احترام بزاریم بعد اگه ی مسیحی تو دوران دوست دختری/پسری بچه دار شه اولین کسی ک توهین ...

نه تو امضای من کلمه ای از مسیحیت اومده و نه حماقت. شما ازادید با تفکر خودتون بانو

نه تو امضای من کلمه ای از مسیحیت اومده و نه حماقت. شما ازادید با تفکر خودتون بانو

جمله هایی ک گفتی همش معنیش همین بود چرا انکار میکنی  

بهتره تفکرتو عوض کنی چون بقیه رو اذیت میکنی