2777
2789

چطوری میرسید درس بخونید آخه غذا درست کردن هم هست  وقتتون چطوری کنترل میکنید چه ساعتایی غذا درست میکنید چیا درست میکنید که به درستون برسید چه ساعتایی درس می‌خونید روزی چندساعت

خیلی سوال شد😁🙈

الان که فعلادرس نمیخونم ولی قبلامامانم واسم غذادرست میکردومیفرستادیاگاهی مادرشوهرم 

گاهی هم حاضری میخوردیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴سال با بچه ها و شوهر درس خوندم

شوهرم خیلی کمک حالم بود

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
من متاهل دیدم شاغل،با بچه دو ساله ،درسم میخونه🤦🏻‍♀️،این که چیزی نیس

آخه چطوریییییی کاش رمز موفقیتشون بگن 

من الان حالت عادیش فعلا توی خونه مامانم اینام نمیرسم به هیچی 😑 چندماه دیگه ازدواج کنم چی کنم😫

من ترم قبل ساعتایی که دخترم مدرسه بود منم درسمو میخوندم و شب امتحانم خیلی میخوندم. این ترم چون باردارم حوصلشو ندارم فعلا، گذاشتم بعد تعطیلات شروع کنم به خوندن😅 غذا هم معمولا ناهار یا یه چیز ساده برای خودم و دخترم یا غذا از شب قبل میمونه همونو میخوریم. شام هم که وقت دارم دیگه یه چیز خوب درست میکنم

آخه چطوریییییی کاش رمز موفقیتشون بگن  من الان حالت عادیش فعلا توی خونه مامانم اینام نمیرسم به ...

خخخخ نمیدونم والا،ولی فک کنم آدم دیگه به شرایط خودش عادت می‌کنه خودشو وقف میده،یه موضوع دیگه هم همکاری شوهر و بچه هم خیلی خیلی شرطه

من درسم تموم شده

ولی تو دوران دانشجوییم اکثرا کلاسامو پشت هم بر می‌داشتم تو هفته دوسه روز میرفتم 

شب قبل غذامو میذاشتم یا اگه بعدازظهر کلاس داشتم صبحا شاممو میذاشتم

حبوبات مثل لوبیا و لپه رو از قبل خیس میکردم و نیم پز میکردم و بسته بندی میکردم می‌ذاشتم فریزر تا برای پختن قرمه و قیمه وقتم کمتر گرفته بشه

پیاز داغ هم از قبل کلی درست میکردم میذاشتم فریزر

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

قبلا ک درس میخوندم صب ساعت هشت بیدار میشدم خورشتو میزاشتم صبحانه میخوردم ساعت ۹ شروع میکردم ب خوندن وسط درس خوندنمم اگ کاری با خورشتم داشتم انجام میدادم درحد ۵ دقیقه بعد ساعت یک هم برنج میزاشتم یا میریختم پلوپز چون ساعت ۲ شوهرم میومد