2777
2789
عنوان

یکی‌بیاد دلداریم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 31 پست
خب کم کم کار کن .هر بار یه چیزو تمیز کن .گاهی هم یکیو بیار کمکت

کم کم میکنم الان اشپزخونه رو‌ریخته بودم اینطوری شد 

دانشگاهم از‌دو هفته پیش نرفتم بخاطر این خونه تکونی لامصب

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تو منی یا من توام 😬😬 منم همین کندو به چدنام زدم حالا چدنی که سه ماه از گاز استفاده کردم  ...

یعنی دارم‌دق‌میکنم 

مدام سرپام‌تو خونه و درحال تمیز کاری باز میان ایراد میگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
یعنی دارم‌دق‌میکنم  مدام سرپام‌تو خونه و درحال تمیز کاری باز میان ایراد میگیرن

ببین مشکل از شما نیس 

مشکل از اوناس که متوجه نمیشن که تجربه حداقل بیست سال خانه داری خودشون رو با تجربه حداکثر سه سال خانه داری سما دارن مقایسه میکنن

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بگو شما بچه کوچیک ندارین .دانشگاه هم نمیرین .همش تو خونه این خوب معلومه بتید خونتون تمیز باشه .شما هاکه همش تو خونه این بیاین به من کمک کنید .هم کمکم میکنید هم بهم یاد بدین چحوری تمیزکنم .

چقدر آدمها بی شعور شدن تو زندگی هم دخالت میکنن.

با این سن کمت هم درس میخونی هم خانه داری و هم بچه ی کوچیک داری همین که از مامانت کمک نمیگیری یعنی خی ...

مشکل اینه اصلا اینارو نمیبینن 

به علاوه معدل برتر دانشگاهم هستم💔خونه امم‌اونقد کثیف نیست بخدا ولی واقعا نمیکشم 

همه ی کارام براش پرایراده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

اشکالی نداره عزیزم همه این دوره رو گذروندیم

تا به حالتی برسیم که با برنامه بتونیم کارامون رو انجام بدیم 

منم همینجوری بودم

اما الان دیگه میتونم هر چیو به موقع انجام میدم 

یه روز بچتو بذار پیش کسی 

یا شوهرت باشه خونه و نگه داره بچه رو رااحت به کارات برس 

نگران نباش غصه نخور

یبار که تمیز کنی خیلی خوب

دیگه هرروز که همه جا چرب نمیشه 

بگو شما بچه کوچیک ندارین .دانشگاه هم نمیرین .همش تو خونه این خوب معلومه بتید خونتون تمیز باشه .شما ه ...

وقتی میگم که من نمیرسم 

میگن بچت که ارومه 

مگه چقدر کار داره که انجام نمیدی 

ولی نمیدونن من همش توی بدوبدوام 

میگم چرا میگین میگن دلسوزیم 

خب چرا اینطوزی میگید که من بشینم گریه کنم 

جلوی شوهرمم همش میگن 

حالا شوهرمن از اونا نیست که به دهن مردم باشه ولی خب میگم تاثیر میزاره اونم یه روز برمیگرده میگه تو‌کثیفی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اشکالی نداره عزیزم همه این دوره رو گذروندیم تا به حالتی برسیم که با برنامه بتونیم کارامون رو انجام ...

اره کاش زودتر درست شه خسته شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
وقتی میگم که من نمیرسم  میگن بچت که ارومه  مگه چقدر کار داره که انجام نمیدی  ولی ن ...

قطعا تاثیر میزاره .یه بار دیکه گفتنی بگو مامان خاله بیایبن این کلید خونه من فردا از صبح خونه نیستم شما بیاین شروع کنید به تمیز کردن خونه من .منم کارم تموم شد زود میام کمکتون .اگه دیدی قبول نکردن .بگو خوب دیگه بهم نگین .کثیف .شلخته یا هر چیزی .من اینم که هستم اگه چندشتون میشه از من وخونه ام .نیاین .من خودم میام ومیبینمتون.

من آدم تمیزی بودم همه میدونستن این اواخر شوهرم ریده به اعصابم .اعصاب واسم نمونده افسرده شدم و...الان دیگه تمیز نمیکنم .هر کی میاد میبینه تعجب میکنه .منم میگم اون من..فلانی مرد این من..جدیدم .دیگه نه حوصله کار کردن دارم .نه حوصله گرد گیری ونه هیچی .هر کی منو اینطوری قبول داره بیاد خونم قدمش رو چشام .بعد اون دیگه اختیار با خودتونه .شوهرم باعث شد .منو بدبختم کرد.

تو هم با قاطعیت حرفت رو بزن 

😒😒😒چه ربطی داره  من شوهرمو دوست داشتم . عزیزم نمیتونی چیزی بگی که تسکنیم بده حالمو بدتر نک ...

عزیزم ازم ناراحت نشو بخاطر خودت میگم 

دخترای همسن تو چای شیرین هم مامانشون هم میزنه جلوشون میزاره 

میتونستی با شوهرت دوست بمونی بعد اتمام تحصیلاتت ازدواج کنید یا فوقش طولانی تر عقد بمونید یا لااقل عروسی کردی سریع بچه دار نمیشدی مگه چقدر جون و توان داری هم دانشگاه بری هم بچه داری کنی هم خونه تمیز کنی اینجوری تو 30 سالگی چیزی از بدنت نمیمونه 

مشکل اینه اصلا اینارو نمیبینن  به علاوه معدل برتر دانشگاهم هستم💔خونه امم‌اونقد کثیف نیست بخدا ...

میتونی گاهی وقتا بچه تو ببری بزاری پیش مامانت و بیای خونه رو مرتب کنی برای هر کاری هم یه روز خاصی رو مشخص کن مثلا اتو زدن لباسا جمعه شستن سرویس بهداشتی دوشنبه و چهارشنبه من خودم اینجوری برنامه ریزی میکنم

عزیزم ازم ناراحت نشو بخاطر خودت میگم  دخترای همسن تو چای شیرین هم مامانشون هم میزنه جلوشون میز ...

من اینطوری دوست دارم 

هم سن های من حتی درساشونو بخاطر ملالی که‌دچارشن نمیتونن پاس کنن ولی من با همه ی این تفاسیر به هر سه مورد رسیدگی میکنم .

من  از نحوه ی زندگیم لذت میبرم و واقعا نسبت به هم سن های خودم که به قول شما انقدر لوسن و‌مسئولیت پذیر نیستن من یه قدم جلوترم .

خیلی از دخترای هم سن من که مجردن خیلی مسئولیت پذیرن و انقدرهم لوس نیستن و متاهلی هم انتخاب من بوده و من ازش راضی ام .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
من اینطوری دوست دارم  هم سن های من حتی درساشونو بخاطر ملالی که‌دچارشن نمیتونن پاس کنن ولی من ب ...

اوکی اگه خودت دوست داری تو ۲۱ سالگی زن و مادر باشی و انتخاب خودت بوده  خوشبخت باشی

ولی لوس بودن بهتر از هوار شدن هزارتا مسئولیت رو سرادمه