2777
2789
عنوان

وقتی با همسرتون دعواتون میشه...

655 بازدید | 32 پست

چ حسی بهش دارین دوسش دارین یا تو دلتون فحشش میدین؟من درحالت عادی خیلی دوسش دارم اما موقع دعوا حس میکنم متنفرم ازش انقد میره رو مخم مثل الان ک حس میکنم اصلا نمیخام باهاش حرف بزنم هیچوقت این حس من عادیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای نه  متنفر میشم ازش  انگار قلبم ازش دیر میشه ... ولی اون خیلی بیشعور هست وقتی قهریم ...

😂😂😂🤣

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

من هم تو حالت عادی دوسش دارم هم موقع دعوا ولی یه جوریم که موقع دعوا یه حرف کوچکم بهم بگه دلم از ته میشکنه انگار مثلا انتظار ندارم ازم دور بمونه اون لحظه ولی چون دور میمونه یه لحظه حس خیلی بدی بهم دست میده که انگار از کسی که انتظارشو نداشتم یه رفتاری دیدم. رفتار بدی هم نیستا مثلا میره تو اتاق میشینه نمیاد بیرون

گلم طبیعی هست

دور از جون بچه بودیم باباهامون دعوامون می کردن یادته؟ 

چه حسی داشتی 

همونه دیگه

طرف بچه ش حرص ش میده نفرینش می کنه همون آن 

دیگه از رابطه مادر و فرزندی که بالاتر نداریم ، گاهی تنفر غالب میشه اما در لحظه ست 

تغییر! 

دعوا زیاد درست نمیکنیم سعی میکنم خودم حلش کنم تموم میشه ......یادمون میره ک اصلا چی بود 🤣🤣🤣🤣🤣سیاستی دارم که😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔