2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی زشت شدم 🥺🥺🥺🥺

790 بازدید | 25 پست

باردارم 7 ماهمه 

هر کی منو می بینه بهم میگه خیلی باد کردی و زشت شدی 

چشمام پف کرده 

دماغم گنده شده 

صورتم خیلی چاق شده 

بچمم دختره 

همیشه دلم میخاس دماغمو عمل کنم شوهرم میگفت نع خیلیم دماغت خوبه 

الان پریشب بهش گفتم میخام دماغمو عمل کنم 

گفت باشه 😑😑😑😑

حتی مخالفتم نکرد 

من چیکار کنم بنظرتون 

تازه راه رفتنم مث پنگوئن شده 

همه جام چاق شده و باذ کرده دلم برا اندام قبلم تنگ شده 

هر جا میرفتم بم میگفتن خوشبحالت چقد خوش هیکلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره تحمل کن 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

خخ میگه مثل پنگون شدم😂😂

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

با اینکه باردار نیستم اما کاملا درکت میکنم چون همیشه وقتی خانوم باردار میبینم میگم یعنی ارزش داره خودم از هیکلم دور بشم؟

اما تو باید الان به این فکر کنی که این چیزا تو بارداری طبیعیه و بعد از زایمانت میتونی ورزش کنی و برگردی به اندام قبلیت و حتی بهتر.دیدم کسایی که واقعا بعد از زایمان حتی بهتر از قبل شدن اما با ورزش.پس الان فقط روی سلامتی خودت و بچه ی گلت تمرکز کن انشالله با اومدنش غم ازت دور میشه و فقط هر روز خداروشکر می‌کنی.

این که غصه خوردن و ناراحتی نداره، خودت که داری میگی بارداری و اینا همش تغییرات بارداریه، صبر کنی بعد از زایمان خیلی کمتر میشه بعدشم که سرپا شدی ورزش و تغذیه مناسب داشته باش قول میدم میشی عین قبل از زایمانت

عزیزم منم همینم تازه زیر چشمام هم به شدت گود افتاده و سیاه شده و تو صورت و گردنم هم سیاه شده به خاطر هورمونهای بارداری ، همش فدای سلامتی بچم ، بیخیال میگذره، من بعد از تولد جوجه میرم تو فاز خوشگلی 😁

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

میگن دختر خوشگلیو مادرو میگیره..نمی‌دونم راسته یا نه ولی نگران نباش بعد زایمان خوب میشی کم کم مثل اولش میشی دوست منم بارداره بچش دختره الان ماهه ششمه خیلی پف کرده یکمم زشت شده ولی انقد خوشحاله..توام خوشحال باش از این دوران لذت ببر خودتو دوسداشته باش 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))