2777
2789
عنوان

بچه ها من همش اخبار (سما جهانباز) رو.....

| مشاهده متن کامل بحث + 5816 بازدید | 34 پست
تا حالا ۱۱ نفر دستگیر کردن و آزاد کردن نتونستن ردی پیدا کنن

نه آخه آخرین نفری که این خبر رو اعلام کرد سخنگوی قوه قضاییه بود که گفتند این آقا که متهم به آدم ربایی هست ۲۴ بهمن دستگیرش کردند و فعلا بازداشته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا زنده نیست 💔

منم همین حدسو میزنم ان شالله که اشتباه باشه . حس میکنم چون رسانه ای شده از ترس لو رفتن خدای نکرده بلایی سرش آورده باشند 😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه دختری هم خیلی وقته تهران گمشده پارسال پیارسال و نیست دانشجو پزشکی بود نامزدم داشت و خیلی ام اهل خ ...

وای خدا خدا خدا......

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
منم همین حدسو میزنم ان شالله که اشتباه باشه . حس میکنم چون رسانه ای شده از ترس لو رفتن خدای نکرده بل ...

آخه طفلک زنده هم باشه بلاهایی سرش میارن بی آبروش میکنن ..... آدم که به اینجاش فکر میکنه میبینه مرده باشه بهتره

منم همین حدسو میزنم ان شالله که اشتباه باشه . حس میکنم چون رسانه ای شده از ترس لو رفتن خدای نکرده بل ...

اره اخه بعید بود اگ زنده بود حتما پیداش میکردن یا ردی چیزی … خدا رحم کنه بهش 💔💔

خدایا برای همه چی شکرت

ممکن نیست خودش رفته باشه،اخه چرا باید تو یه شهر دیگه ک رفتن مهمونی یهو بزنه ب سرش بره طلا بفروشه؟؟

از فروش طلا و تا طلا فروشی خانوادش از موضوع باخبرن حالا شاید پول لازم داشت یا هرچی 

برام سواله که وقتی مشکل براش پیش اومده چرا به مامانش یا خواهرش نگفته 

توی اون شرایط پیام داده به دوستش؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیننده خداست که از همه چی خبر داره 

بله

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
برام سواله که وقتی مشکل براش پیش اومده چرا به مامانش یا خواهرش نگفته  توی اون شرایط پیام داده ...

منم برام معماس کل داستانش آخه یعنی چی شده خدا مگه یه دختر جوون چیکار میتوته بکنه که تلافیش سربه نیست کردنش باشه