2821
2789
عنوان

بوتاکس دیستون

8550 بازدید | 15 پست

بچه تا من دیشب بوتاکس برند دیستون زدم ولی هنوز کامل خط و چین و چروکا هست.. کسی اینجا زده ببینم چجوریه یا نه؟ 

خیلی ناراختم و اعصابم خورده

قرار بود مصپورت بزنم به من ک رسید تموم شد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب معلومه دیشب زدی که الان هیچ تاثیری نداره ۴ پنج روز طول میکشه اثرشو ببینی بعد ده روز تازه کامل اث ...

والا من پارسال یه برند زدم به محض اینکه زدم و اومدم خونه عصرش سفت سفت شده بود الان تو نی نی سایت خوندم واسه مارک دیستون خیلی بد کفتن😔😔😔

والا من پارسال یه برند زدم به محض اینکه زدم و اومدم خونه عصرش سفت سفت شده بود الان تو نی نی سایت خون ...

سلام عزیزم،. شما بوتاکس دیستون زدین؟ من 15 روزه زدم به شدت ناراضی ام، صورتم نا متقارن شده، و سردرد و سنگینی و خستگی و خواب‌آلودگی دارم، خیلی مراقبت های بعد بوتاکس رو با حساسیت تمام انجام دادم نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی خیلی پشیمونم از بوتاکس، اولین بارم بود، چروک نداشتم اصلا چشم و ابروهام هم قشنگ همه میگن قشنگ بود اما دیدم خیلی ها با بوتاکس شیک شدن منم رفتم... الان مثل چی پشیمونم.. با دکترم صحبت کردم برام اراف انجام داد و میگه هرزمان خواستی بیا انجام بدم و پذیرفته ک خیلی فرم ابروهام بد شده اما میگه موقتی هست و میره.. واقعا نمیدونم چیکار کنم. شما ک تجربه داری بهم میگی؟ من میخواستم مصپورت بزنم نداشت و گفت دیستون هم مثل اونه و فرقی ندارن... من چه میدونستم این جوری میشم. خواهش میکنم نظرت رو بهم بگو، دیستون ایرانی چقد ماندگاره؟ کی قیافم بهتر میشه... توروخدا جوابم رو کامل بده شما ک تجربه داری، الان چقد گذشته و اثرش هست هنوز؟ قیافتون بهتر شده 

سلام عزیزم،. شما بوتاکس دیستون زدین؟ من 15 روزه زدم به شدت ناراضی ام، صورتم نا متقارن شده، و سردرد و ...

سلام فداتشم از منم دوسه هفته گذشته تا خوب شد والان ابروهام نامتقارن هستش ولی خب من راضی بودم