2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد دارم 

فک کنم وقتشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

امروز روز چهارمم بود تو فرودگاه تازه دردم شروع شد زدم زیر گریه از درد دوبارم قرص خوردم داشتم بیهوش م ...

باز من خونریزیم شدید کم شده خیلی اذیت میشم درک میکنم 

باز من خونریزیم شدید کم شده خیلی اذیت میشم درک میکنم 

وای خدایا خیلی بده آدم تا مرز مرگ میره بعد هیچی بدتر از اون حالت تهوعهه نیست.. هرچی هم قرص میخورم جواب نمیده

Welcome to the city of lies
وای خدایا خیلی بده آدم تا مرز مرگ میره بعد هیچی بدتر از اون حالت تهوعهه نیست.. هرچی هم قرص میخورم جو ...

آره بخدا کاش میشد زودتر پیر شیم از همه اینا فارغ شیم