2777
2789
عنوان

همسایم این وقت شب بهم زنگ زده جواب دادم قطع کرد بعدش دو بار زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 49 پست
حالا خواهر شوهرت کی فهمید ک اونا وسط عملیاتن🤣🤣🤣🤣خو چرا قطع نکرده اخه

برادرشوهرم مشکل قلبی داره فک کرده بود اتفاقی واسش افتاده 

زنش زنگ زده نمیتونه حرف بزنه داره ناله میکنه گریه میکنه 😂😂دیگه انقد جیغ میزنه پشت گوشی اینا تازه متوجه میشن چه گندی زدن😁

من انجام ندادم کار خطایی من میگم شاید شوهرش داشته چک میکرده اسم منو تو گوشی خانومش دیده و براش سوال ...

خب دیگه اگه به خانمش بگی شاید یه شری درست شه

اگه باز تکرار شد پیگیری کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم مشکل قلبی داره فک کرده بود اتفاقی واسش افتاده  زنش زنگ زده نمیتونه حرف بزنه داره نا ...

حالا چه خواهرشوهره فضولی دارین شما که سریع اومده آمار داده🤣🤣🤣🤣عاقا هواست باشه سوتی ندی آبروتو میبره

حالا چه خواهرشوهره فضولی دارین شما که سریع اومده آمار داده🤣🤣🤣🤣عاقا هواست باشه سوتی ندی آبروتو می ...

نه ما کلا باهم خیلی شوخی اینا میکنیم فرداش همه شام دعوت بودیم خونه مادرشوهرم تعریف کرد جاریم  انقد خندیدیم 

خواهرشوهرم بیچاره هنوز رنگ و روش برنگشته بود انقد نگرانه داداشش شده بود😂