2777
2789
عنوان

همسایم این وقت شب بهم زنگ زده جواب دادم قطع کرد بعدش دو بار زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اقاهه با گوشی خانمش کار داشته دستش خورده دیده درست نیست باهات صحبت کنه به نظرم به خودشم‌چیزی ...

واقعا چیزی نگم؟؟؟؟؟از یه طرفم نگرانم نکنه چیزی شده باشه ولی خب جواب نداد اخه بعدش زنگ زدم

بنظرم چیزی نگو کلا 😅 یه شری راه میفته بین زن و شوهر

بدبختی اینه ک شوهر خودمم بفهمه شر راه میفته ک چزا زنگ زده نصب کجا بودی که زنگ زده صد تا حرف پشت این زنگ در میاد برام

همسایه ای که چشم تو چشم هستید که نمیاد یهو مردم ازاری کنه. احتمالا دستشون خورده دیگه روش نمیشه جواب ...

نه گوشی خود خانومه بوده من با شوهرش کاری ندارم...اصلا نمیدونم چرا جدیدا پر حاشیه شده این همسایه من

واقعا چیزی نگم؟؟؟؟؟از یه طرفم نگرانم نکنه چیزی شده باشه ولی خب جواب نداد اخه بعدش زنگ زدم

حس میکنم یا با گوشی خانمش کار داشته یا داشته چک میکرده دستش خورده خوده خانمه بود صحبت میکرد

بعد شما هم کاری نکردی از شوهرت بترسی... شماره خوده خانمه بوده

شما فقط داری حدس میزنی شوهرش باشه کاره خطایی مگه شما انجام دادی؟

نه گوشی خود خانومه بوده من با شوهرش کاری ندارم...اصلا نمیدونم چرا جدیدا پر حاشیه شده این همسایه من

چی بگم والا،گفتم لابد گوشی اقاهه بوده دیگه روش نمیشه برداره جواب بدخ

سلام😊 
حس میکنم یا با گوشی خانمش کار داشته یا داشته چک میکرده خوده خانمه بود صحبت میکرد بعد شما هم کاری نک ...

من انجام ندادم کار خطایی من میگم شاید شوهرش داشته چک میکرده اسم منو تو گوشی خانومش دیده و براش سوال شده کیه به این اسم آخه میدونم ک به اسم کوچیک سیو کرده