2777
2789
عنوان

به مادری که تلاشهای آخرشه برای شفای جگرگوشش کمک میکنید؟؟؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3305 بازدید | 208 پست
عزیزم  میشه واسه منم دعا کنی  خدا بهم یه دختر سالم و صالح بده🙏

حتما عزیزم برای شما هم سه تا آیت الکرسی میخونم  ان شاء الله به خواستت برسی 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم برای شما هم سه تا آیت الکرسی میخونم  ان شاء الله به خواستت برسی

فدات بشم عزیزم 

ان شاءالله خدا سال خوبی برات رقم بزنه😘😘😘😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
فدات بشم عزیزم  ان شاءالله خدا سال خوبی برات رقم بزنه😘😘😘😘

ممنونم عزیزم همچنین ایشالا نینی تو سالم بغل کنی

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
ممنونم عزیزم همچنین ایشالا نینی تو سالم بغل کنی

😘😍😍🙏🙏🙏❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شرمنده ی همتونم  من همه رو خسته کردم دوست آشنا  شماها😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم این چه حرفیه

ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده و دختر عزیزت رو بحق فاطمه ی زهرا شفا بده

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
عزیزم شرمنده ناراحتتون کردم خدا خیرت بده😭😭😭😭😭😭

نه گلم چه حرفیه همه انسانیم عزیزم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

با تاپیکت کلی گریه کردم، فقط میتونم بگم الهی که به حق خانم فاطمه زهرا ، خدا شفای دخترت رو بده، الهی که خدا به حق دل شکسته یه مادر درهای شفا رو به روتون باز کنه😭

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

قشنگ حستونو درک میکنم منم دارم از شدت غصه بچم داغون میشم و هرچی میگم خدایا ولی نمیدونم چه صلاحیه. انگار خدا دوس داره ما هی صداش ‌کنیم.‌بچه چه تقصبری  داره که زجر بکشه تو رو خدا برای پسرمنم دعا کن دلت شکستس

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
قشنگ حستونو درک میکنم منم دارم از شدت غصه بچم داغون میشم و هرچی میگم خدایا ولی نمیدونم چه صلاحیه. ان ...

چشم عزیزم اسمش چیه ؟ان شاءالله به حق همین شبا شفا میگیره پسرت خوندم و خیلی دلم گرفت😭

💔💔💔
نوه داییم م اینجوریه یه دخترنازه ولی اصلانمیتونه تکون بخوره زیادداریم توفامیل خانوادشون کم نیاوردن ا ...

سلام عزیزم نوه داییتون چند سالشه میتونه کامل صحبت کنه الان حالش چطوره ،؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍