2777
2789
عنوان

آدمایی که راحت دروغ میگن

67 بازدید | 8 پست

من یکی از بستگانم که ارتباط مستقیم داریم یعنی نمیشه حذفش کرد راحت دروغ میگه فرقی هم نداره راحتتت پشت سرم دروغ میگه دعوا راه میندازه.با این آدم چجور برخورد باید کرد حستون به اینجور آدمها چیه .واقعااااا دروغ گفتن نفرت انگیزه موندم چقدر راحت دروغ میگه .یبار یه حرفی در مورد من زده بود که داشتم میترکیدم به روش آوردم قسم قرآن که من این حرفو نزدم

آرزومه که بغلم کنی خودت....

من از کسی ک ضررببینم حذفشون میکنم ننعه بابامم باشه حذف میکنم تاااااچ رسد فامیل نزدیک ودور 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کسی ک ضررببینم حذفشون میکنم ننعه بابامم باشه حذف میکنم تاااااچ رسد فامیل نزدیک ودور 

ببین متاسفانه نمیشه اینقدر قشنگ نقش بازی می‌کنه 

ببین متاسفانه نمیشه اینقدر قشنگ نقش بازی می‌کنه 

میشه تجربشو داشتم ک میگم میشه من دقییییییقا ۴مااااهه خونه بابام پا نذاشتم چون نامادریم زر زر کرده بود رفتم زدم دهنش اومدم نشستم خونم ب بابامم گفتم دخترتم وظیفته بهم سربزنی اگه دوست داشتی بیا خونن همین وبس والا تواین زمونه بفکر خودت باش خواهرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میشه تجربشو داشتم ک میگم میشه من دقییییییقا ۴مااااهه خونه بابام پا نذاشتم چون نامادریم زر زر کرده بو ...

مادر همسرمه همسرم فکر می‌کنه مامانش مظلوم دو عالمه

مادر همسرمه همسرم فکر می‌کنه مامانش مظلوم دو عالمه

اینقدرررررررر محل نده ک بهش ثابت بشه تومجبوری بخاطر همسرت رفت امد کنی پس هروقت دیدی ی کلمه سلام خدافظ همین

اینقدرررررررر محل نده ک بهش ثابت بشه تومجبوری بخاطر همسرت رفت امد کنی پس هروقت دیدی ی کلمه سلام خداف ...

اتفاقا همین کارو کردم چه دعوایی راه انداخت که زنت کو نشو کرده به من .

اتفاقا همین کارو کردم چه دعوایی راه انداخت که زنت کو نشو کرده به من .

خیلی محترمانه اصصصصصن اصن اصن جواب نده ب هییییچ وجه نمیدونم چتدساله ازدواج کردی و خودت چندسالته اما تجربه ی ۸ سال زندگی نکبتی رو بهت میگم هررررررر احدالناسی ک ب روحت اصابت زندگیت اسیب میزنه و سمه برات حذفش کن ی بار دوبار سه بار بالاخره عادی میشه براش خودتوناراحت نکن فقط حذذذذذذف