2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال

16219 بازدید | 216 پست

سلام من دختری ۱۸ساله هستم وبه خواستگارم که آقایی ۳۳ساله هست وابسته شدم مامانم وچندتا از بزرگتر ها موافقن ومشاوره رفتیم گفتن باهم تفاهم دارید وهردو ترک هستم البته ما تبریز وایشون همدان که دریک شهر زندگی میکنیم  من بخاطر اینکه ایشون موقعیت خوبی دارن از لحاظ اقتصادی و اجتماعی واینکه کمی با ایشون آشنا شدم اخلاق خوبی دارن 

وحتی یجوریا مطمئنم که میتونه منو خوشبخت کنه 

ولی بازم خیلی میترسم  واینکه دوست دارم باشه ولی از اینکه باهاش ازدواج کنم وبعدها به مشکل بر بخورم ویه ترسی هم تو دلم دارم که میترسم نتونم عاشقش بشم لطفا یه ذره بهم راهنمایی کنید🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر حرف های همو میفهمین و عقیده های مشابه دارین و اختلاف فرهنگی ندارین و از چهرشون هم راضی هستین فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

منو‌همسرمم احتلاف سنی زیاد داریم

زندگیمون بالا پایین زیادی داشته

ولی الان با همه مشکلات زندگی موفقی داریم

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

وابستشی 

دلبستش که نیستی 

۱۸ سالته 

موقعیت های خوبی سر راهت قرار میگیره بازم 

پول و فلان و فلان 

به اخلاق فکر کن 

به اینکه به مشکل بر نخورین تو تازه باید بچگی کنی و اون تمام این مراحلو گذرونده 

درک بالایی داره یا نه 

و 

و 

و

من به چشم های بی قرار تو قول می‌دهم؛ ریشه های ما به آب و شاخه های ما به آفتاب می‌رسد،«ما دوباره سبز می‌شویم.»    «قیصر امین پور»🌿

ببین اختلاف سنیتون زیاده 

ولی نمیشه بصورت قطعی گفت به درد هم می‌خورید یانه ؟

داخل تصمیم هایی که میگیره از تو نظر میخواد؟ یا خودش رو چون از تو بزرگ تر عاقل تر می‌دونه ؟

تو خیلی جا داری واسه پیشرفت کردن چون سنت کمه ، با پیشرفت کردن و شاغل بودنت در آینده(اگه دوست داری)مشکلی نداره؟ 

ببین اختلاف سنیتون زیاده  ولی نمیشه بصورت قطعی گفت به درد هم می‌خورید یانه ؟ داخل تصمیم هایی ...

نه بهش گفتم که دوست دارم شاغل باشم 

وحتی گفتم که من عاشق دوبله کردن هستم بهم گفت که من کمکت میکنم و همیشه حمایتت میکنم

اگر حرف های همو میفهمین و عقیده های مشابه دارین و اختلاف فرهنگی ندارین و از چهرشون هم راضی هستین فکر ...

مهساخانم من هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط یه چیز اذیتم میکنه 

دوست ندارم کسی مسخرم کنه بخاطر احتلاف سنم نمیدونم باید بهشون چی بگم

آهن فروشی داره  و اینکه مداح هم هست

با شغلش مشکل نداری 

اگه در آینده بتونی یه شغل با موقعیت اجتماعی بالا داشته باشی (وکیل ، مهندس ، پزشک و...) دوستات که میشن همکارت همسرشون هم رده خودشون باشه بازم عاشقانه دوستش داری؟

و....

با شغلش مشکل نداری  اگه در آینده بتونی یه شغل با موقعیت اجتماعی بالا داشته باشی (وکیل ، مهندس ...

نه اتفاقا یکی از دلایلی که ایشون رو راه دادم بخاطر شغلشون هست

مهساخانم من هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط یه چیز اذیتم میکنه  دوست ندارم کسی مسخرم کنه بخاطر احتلا ...

راستش تا الان مارو مسخره نکردن

شاید پشت سرم گفته باشن

ولی پیش خودم کسی چیزی نگفته

بهرحال که حرف مردمو ول کن پشت سر همه حرف میزنن مهم اینه که ایندت با این شخص چطوریه؟اگر خوبه که تو انتخوابت شک نکن

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!