2777
2789
عنوان

پاداش صبوریتونو تو زندگی دیدید؟

206 بازدید | 18 پست

خیلی آدم صبوری ام ولی یه جاهایی واقعاً کم میارم و اذیت میشم می‌خوام ببینم نتیجه ی این همه صبور بودنمو کجا قراره ببینم ؟🙂

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی بیشتر توضیح بده

یعنی خیال نکن با ساکت بودن و کنار اومدن با هر شرایطی قراره بعدا بهت مدال افتخار بدن و ازت تقدیر کنن. 

جایگاه خودت را بشناس ،خواسته هات را مشخص کن و واضح بیانشون کن ....با تحمل کردن شرایط سخت و دم نزدن از مشکلات شما به آدم بهتری تبدیل نمیشی. 

از اون الگوی دختر سر به زیر و زن صبور و خوش خلق با لبخند دائمی فاصله بگیر ، سعی کن خودت را بشناسی و بدونی کجای زندگی هستی

جواب ابلهان خاموشیست
یعنی خیال نکن با ساکت بودن و کنار اومدن با هر شرایطی قراره بعدا بهت مدال افتخار بدن و ازت تقدیر کنن. ...

نه اینکه چیزی نگم میگم حتی گاهی غرم میزنم ولی کلا آدم سوختن و ساختنم 

🙂