2777
2789
عنوان

ازتون کمک درسی میخواستم …..

81 بازدید | 3 پست

سلام شبتون خوش …. 

خواستم یه کمک مشورت ازتون بگیرم 

من پایه دهمم امتحان های نیم ترممون شروع شده البته که هر روز امتحان داریم ، 

الان از شنبه تا خود چهارشنبه پشت سرهم امتحان گذاشتن بدون هیچ وقفه ای ۴ شنبه هم امتحان زیست دارم هیچ وقتی هم ندادند روز قبلش یعنی فردا سه شنبه عربی دارم 

بعد دیگه نمیکشم 😭😭 …. میخوام گریه کنم ….. نمیدونم با زیست زیاد چهارشنبه چیکار کنم 😭😭😭😭 مدرسم نمونه اس از روی جزوه سنگینش امتحان میگیره 😭😭😭 امتحان زیست هم آخرین روز هفته انداختن تمام خستگی ها برامون مونده 

تروخدا چیکار کنم زیست  بتونم جمع کنم بخونم ؟ 

البته اینطوری نیست پش زمینه نداشته باشم قبلا خوندم الان چجوری دوره اش کنم

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

اگه خلاصه نویسی کردی قبلا یا هایلایت کردی همونارو بخون یا ایتکه فصول مهم ترو بزار اولویتت اول اونو بخون اونیکه کمتر میاد بزار اخر کار سریع برگ بزن که اوه وقتم نکردی بخونی چیزی واسه از دست دادن نداشته باشی بعد اگه تونستی عربی زود خوندنش تموم شد زیست شروع کن استرسم نگیر که حداقل همونایی که میخونی یلدت بمونه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اگه خلاصه نویسی کردی قبلا یا هایلایت کردی همونارو بخون یا ایتکه فصول مهم ترو بزار اولویتت اول اونو ب ...

مرسی عزیزم دارم تموم میکنم عربیو 🌺 دعا کنید خوب بدم امتحانمو

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دارم تموم میکنم عربیو 🌺 دعا کنید خوب بدم امتحانمو

انشالا عزیزم به فکر نمره نباش اینجوری استرس میگیری

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗