2777
2789
عنوان

فاز اینا چیهههه:/

151 بازدید | 18 پست

کر شدممم رفته بودم بیرونننن دقیقا زیر پاهامممم ترکیددددد گوشم یه لحظه انگار کر شد هنوز داره سوت میکشه کر شدممم؟ دارم سکته میکنم از استرسسسس😰😰😰😰😨😨😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ازشون نگذره یه مشت احمق عوضی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ایشالا چیزی نیس عزیزم صداش زیاد بوده سوت کشیدنش احتمالا برا همونه

بخدا ادم حس میکنه وسط جنگ جهانیه اوله من میرم بیرون احساس میکنه هر لحظه یه تیر میاد میخوره بهم😂

درد رقص رقصان در من می گِرید.
بابا از امروز رفتن پیشواز نمیدونم از این ترقه ها بود یه لحظه گوشم انگار کر شد خیلی بد بود گفتم حتما ...

دیوانه هستن ملت یه رسم رو هم نمیتونن به طرز صحیحش برگزار کنن انگار جنگ جهانی راه میندازن تو یه شب

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

هیچوقت نتونستم این آدمارو درک کنم

چرا روزای به این قشنگی رو به کام خودشونو دیگران تلخ میکنن؟ 

چرا باید به خاطر شادی احمقانه یه عده، خیلی از مردم با چشم تخلیه شده و دست و پای سوخته به انتظار سال نو بشینن؟ 

😂برف میومد من رفتم بیرون عین مغرورا راه میرفتم یهو برف زدن تو سرم😐😐بچه دبستانی بودن هیچی دیگه دوس ...

به جمع هدایت شدگان بهشت پیوستن😂😐

درد رقص رقصان در من می گِرید.
😂برف میومد من رفتم بیرون عین مغرورا راه میرفتم یهو برف زدن تو سرم😐😐بچه دبستانی بودن هیچی دیگه دوس ...

بدبختی اینجاسس من دیدم مرد ۳۰ ساله داشتت میزد میخندیدددد مردک روانیییی😑