2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68145 بازدید | 1231 پست
پردنیزیلون دکتر دخترم میگف اگ دادی قطع نشد باز روز بعدش بده نمیدونم چجوریه باید با ی دوز تب قطع کنه ...

اگه مارشال باشه با شروع علائم قرصو ک بدی تب قطع میشه. 

اگه تب شدت پیدا کنه بعد قرصو بدی اثر نداره. برا پسر من ک اینطور بود. 

کلا من یه نفر خییییلی مخالف پردنیزولونم. چون  اثر درستی که نمیذاشت.‌برا معده خیلی میگن بده.  از طرفی فاصله تبها رو خیییلی کم میکنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان  ، دختر من که بعد از اینکه پردنیزولون دادم ۲۹ ساعت تب نکرد ، اما بعدش دوباره تب برگشت و هر ۴_۵ ساعت داره تب میکنه، یعنی ادامه همین دوره هست؟

یعنی تب مارشاله؟

کسی همچین تجربه ای نداشته؟

بعد اینکه تب بچه هاتون چند روز طول میکشه؟

دختر من یهو لرز میکنه و تبش میره بالا

عزيزم دخترم همچنان تب ميكنه هر ماه و با پردنيزولون مياد پايين 

سلام عزیزم، تورو خدا راهنماییم کن، گفته بودی تب دخترت با پردنیزولون میاد پایین، یعنی کامل قطع میشه و اون دوره تمام میشه، یا اینکه واسه چندین ساعت قطع میکنه و بعد دوباره تب میکنه تا دوره تمام شه،

اخه دختر من اولین بار بود بهش دادم، دکتر گفت تا تب به ۳۷/۵ رسید بهش بده، و من هم دادم، ۲۹ ساعت تب نکرد اما بعدش دوباره تب کرده و من هر ۴ ساعت دارم استا و بروفن میدم، تورو خدا شما از تجربه کن بهم بگید

دوستان  ، دختر من که بعد از اینکه پردنیزولون دادم ۲۹ ساعت تب نکرد ، اما بعدش دوباره تب برگشت و ...

بعد ک تب رفت بالا .‌دوباره قرصو بدین.  احتمال زیاد سه روز تب طول میکشه.‌ولی پردنیزولون دادین تب بعدی زود شروع میشه ها.  اگه هر ۴ ساعت با استامینوفن کنترل میشه قرصو ندین بهتره. 

بعد ک تب رفت بالا .‌دوباره قرصو بدین.  احتمال زیاد سه روز تب طول میکشه.‌ولی پردنیزولون دادین تب ...

عزیزم، دکتر نگفت بهش مجدد بدم، گفت با شروع تب نصف پردنیزولون ۵۰ رو بده، اگر قطع شد که شد ، نشد ولش کن.

منم الان دیگه ندادم، دارم با استا و بروفن کنترلش میکنم،

اما خیلی ضد حال خوردم، فکر کردم با همون ۱ بار پردنیزولون ، دیگه این دوره تب نمیکنه

عزیزم، دکتر نگفت بهش مجدد بدم، گفت با شروع تب نصف پردنیزولون ۵۰ رو بده، اگر قطع شد که شد ، نشد ولش ک ...

به پسر من دکتر گفت پردنیزولون هر ۱۲ ساعت تکرار کن. ولی خب تا ۳۶ ساعت کنترل میکرد من دیرتر میدادم.‌ 

به پسر من دکتر گفت پردنیزولون هر ۱۲ ساعت تکرار کن. ولی خب تا ۳۶ ساعت کنترل میکرد من دیرتر میدادم.‌&n ...

ببخشید عزیزم، دکتر به پسرتون پردنیزولون چند داده بود؟

و اینکه کلا تبهاش چند روز طول میکشه؟

ببخشید عزیزم، دکتر به پسرتون پردنیزولون چند داده بود؟ و اینکه کلا تبهاش چند روز طول میکشه؟

پردنیزولون ۵. 

اونموقع یکسال و نیم بود. 

الان دکتر گفت دوتا ۵ بده همزمان. ولی نمیدم.‌قرص بیخودیه. خیلی تبها رو بهم ریخت