برام جالبه این همه خیانت چی کسی عاملشه چرا کسی نمیاد فلسفه کارش توضیح بده جرا به هم جنست که از نوع وسرشت خودته داری این کار میکنی و خونه خراب کنی ؟کسی هست اینجا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی واقعا یکی میاد تو این تاپیک و به بچ بودنش اعتراف میکنه؟😐
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ولی اگه یه روزی خدایی نکرده شوهرم خیانت کنه ،چرا باید از هم جنسم توقع کنم واقعا؟ شوهرم که همسرشم ،تو خونش برا خودش و بچه هاش زحمت کشیدم ،دورم زده بعد بگم چرا یه زن هفت پشت غریبه دلش برام نسوخته؟؟؟