2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبل نداره

بیشتر لوازم آشپزخانه و جارو برقی و اینا داره ظروفم ندیدیم ما

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
راستش یادم نیست چند ماه پیش ماشین لباسشویی گرفتم اونم یه ماهه پرداخت کردم ولی فکر کنم 2سالش حدود 2وخ ...

۲وخورده ای رو چقدر رفته بود؟یعنی قیمت اصلی لباسشویی چند بود؟فقط مارکهای ایرانی داره؟

اینترنتی خرید کردم خیلی خوب و قیمت مناسب بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

۲وخورده ای رو چقدر رفته بود؟یعنی قیمت اصلی لباسشویی چند بود؟فقط مارکهای ایرانی داره؟

همه جور داشت خارجی م بود 

لباس شوییم ایرانی بود شد14 وسیصدخوب اگه اقساط 6ماهه برمیداشتم اوخورده ای اگه دوساله 2وخورده ای

بایدم برای اقساط چک بدین  دیگه نمیدونم خریدای سنگینترو چطوری حساب میکنن ولی شرایطش اینطور بود 

من که راضی بودم از خریدم