2777
2789
عنوان

تجربه من از رشد سریع مو👩🏻🤚🏻

117044 بازدید | 67 پست

الوعده وفا 🤚🏻

بالاخره این ۳ ماه هم گذشت ..

دوره مصرف هیر تامینم تموم شد و الان قراره فیدبک بدم ازش ک آیا ارزش خرید داره یا نه 

و در کل تجربه خودمو بگم براتون چون خودم اون تایمی ک داشتم در موردش تحقیق و سرچ میکردم همه فقط سوال داشتن و کسی تاپیک نقد نداشته بود و با علم به این مورد ریسک کردم و گرفتمش 😁🤷🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به صورت خلاصه برای اونایی ک نمیدونن

هیرتامین یه مکمل تقویت مو آمریکایی ک گیاهی و وگن هس ترکیبات نسبتا کاملی داره برای همین خیلی سر و صدا کرده احتمالا دست خیلیا دیدینش و منم تصمیم گرفتم استفاده کنم ازش 

کاش به جا می نوشتی 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب تجربه من چیه؟ من ۳ دوره کامل رو مصرف کردم کلا هر مکمل مویی چه ایرانی چه خارجی اصلا بهترین مکمل د ...

خوردنیه؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage