2777
2789
عنوان

خاک بسرم بچه ها

268 بازدید | 19 پست

دخترم ۲سال و۸ماهشه خیلی شیطون بچه هارومیزنه من باباش مادروپدرمویبارزدم پشت دسش فایده نداشت ینی از۲سالگی اینجوربودبردم دکترگفت بهش بهادادی الان شروع کردب زدن من واینک اومدم لباسشوعوض کنم هی شروع کردجیغ زدن وبه اونجاش چنگ انداختن من احمقم رفتم ی ارزن فلفل قرمزریختم دهنش انقدگریه کردالان  خودم نشستم گریه کردن بابغض خابیدحاملم اصلانمیزاره استراحت کنم همش میپره روم مردم ازبی استراحتی ضعف اعصاب چکارکنم ازذهنش پاک شه😭😭😭😭😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بچس

اشکال نداره که

واقعا شما چیزی از بچه داری میدونید یا فقط بچه میخواید بیارید؟زدن و اینا که راهش نیست اون اصلا الان قدرت تحلیل نداره اصلا نباید واکنش اینجوری نشون میدادی از فردا بد ترم میشه 

مامان بابات نمیدونستن بچس که جلو اونا زدی؟

پسر من از یک سال و هشت ماهگی زدنو شروع کرده بود و ۲ سال و نیمش بود که خوب شد

دخترمم الان یک سال و هشت ماهشه تازگیا شروع کرده به زدن بچه های کوچیک تر

عزیزم منم باردارم و احتیاج به استراحت دارم و بچه هام واقعا نمیذارن

تازه از وقتیم که باردار شدم بچه هام همش مریض میشن و واقعا خسته شدم دیگه

عزیزم تحمل کن همه ی بچه ها شیطنت خودشونو دارن

میدونم خسته میشی و دخترت اذیتت میکنه اما با آسیب زدن بهش فقط به اون آسیب نمیزنی بلکه به روح و روان خودتم اسیب میزنی

خدا بهت صبر و تحمل بده

الهی که دخترت هم بچه ی اروم و عاقلی بشه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
وااا  بچه دو سه ساله همینه طبیعیه وقتی میزنه فقط دستش بکیر و بوسش کن تا از سرش بیفته

اولاهمین کارومیکردم الان دوستدارم بخوابم اصلانمیزاره اصلاتفریح گردش نداریم کنارمه عنشیم نمیان بابام بازی کنن انقدبدجنسن خاهرشوهرام😭😭😭😭😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
الاهییی …پیش میاد دیگه توام خسته ای …اما بچه های شیطمونو نباید محدود کرد ببرش مهد یا پارک سر پوشیده ...

منطقم انقدمضخرفه دلهره دارم اونروزبردمش بیرون پسرروباشمشیرتیکه تیکه کردن توخیابون

بابا بچس اشکال نداره که واقعا شما چیزی از بچه داری میدونید یا فقط بچه میخواید بیارید؟زدن و اینا که ...

من تاحالاتنبیهش نکردم خیلی روم فشاره شوهرم ی آدم بی درک اصلااززندگیم نمیدونین ۴سال توخونه ام یباردست بچمونگرفت ببره شهربازی

من تاحالاتنبیهش نکردم خیلی روم فشاره شوهرم ی آدم بی درک اصلااززندگیم نمیدونین ۴سال توخونه ام یباردست ...

خب چرا بچه دوم داری میاری؟این فشارو ۱۰ برابر میکنی

واقعا متوجه نمیشم این بچه ها چه گناهیی کردن!

شرایط باید مهیا باشه برای کار به این بزرگی

پسر من از یک سال و هشت ماهگی زدنو شروع کرده بود و ۲ سال و نیمش بود که خوب شد دخترمم الان یک سال و ه ...

خداالهی منوبکشه تاالان دست نزدم بهش اونجاشوچنگ انداخت عصبی شدم بضی وقتاانگشت میزنه ب اونجاش نمیدونم چرااینکارومیکنه ی فکرایی میادتوسرم امروزم خستم همش میبرم راش میبرم دیگ خاک توسرم چکارکنم بهم ی راه حل بگو

🥲🥲🥲🥲🥲

یباردیگ جاپارک خونم پسرروروچاقوزدن کجابررم وسیله هم نداریم هی ببرمش کجااسنپ بی پدرگرون شوهرم خرجای جانبی داره ایخداالهی بمیرم برای دخترم دخخترعزیزم وای گریم بندنمیاد

خداالهی منوبکشه تاالان دست نزدم بهش اونجاشوچنگ انداخت عصبی شدم بضی وقتاانگشت میزنه ب اونجاش نمیدونم ...

عزیزم معلومه که بچت باهوشه اینکارارو میکنه

پسر خواهر منم یه سره رستش اونجاشه فوق العاده بچه ی باهوشیه

من راه حلی ندارم اما روانشناسای کودک میگن اینجور وقتا حواسشونو پرت کنین و سعی کن حساسش نکنی

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج