2777
2789
عنوان

بوی بد دهان 😷

3249 بازدید | 9 پست

سلام دوستان چند روز پیش از اکسپلور اینستا یه کلیپی درباره بوی بد دهان برام بالا اومد منم دیدم و از روی کنجکاوی رفتم کامنتاشو خوندم دیدم در کمال ناباوری خیلیاااا از این مشکل رنج میبرن یه سرچ زدم توی اینترنت دیدم داخل نی نی سایت هم خیلی درباره این موضوع صحبت شده گفتم یه تاپیک بزنم هرکس هر اطلاعات صحیح یا تجربه ای در این زمینه داره بگه شاید به درد کسی خورد

خودمم یه تحقیق انجام دادم جمع بندیش کردم تایپش کردم الان میزارم شاید به درد کسی بخوره

شمام اطلاعات درست یا تجربه ای دارید بنویسید شاید کسی استفاده کرد نتيجه گرفت و دعای خیری براتون کرد

منم با اینکه همیشه مسواک و نخ دندان و خمیردندان خوب استفاده میکنم از بوی دهان رنج میبرم 

مشکل معده هم ندارم بوی خود دهانه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

طبق سرچ هایی که من انجام دادم بوی بد دهان صرفأ فقط بخاطر دندون خراب یا خلط پشت گلو یا معده نیست. بهتره که شخص مبتلا به دکتر مراجعه کنه و وسیله ی آزمایش و تست و معاینه، از وجود مشکل یا مشکلاتی که منشأ این بوی بد هستن مطلع بشن بعد برای درمان اقدام کنن

❌پوسیدگی دندان،عفونت دندان،جرم دندان،عفونت لثه،دندان خراب،گاهی دندان عقل و سایر بیماری های دهان

"اینم بگم جدیدأ یه سری از مشکلات دهان و دندان با لیزر و بدون درد حل میشه با توجه به مشکلتون یه تحقیق درباره ش بکنید"

به یه متخصص دهان و دندان مراجعه کنید با یه معاینه و یه عکس داخل دهانی متوجه میشید که کدوم مشکلات گفته شده رو دارید و به امیدخدا برای درمان اقدام کنید

❌مشکلات لوزه،سنگ لوزه،سایز لوزه،سلامت حفره های دهان،عفونت و چرک گوش یا حلق یا بینی،خلط پشت گلو،سینوس و مشکلات سینوسی

که اینا هم با مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی و نهایتا یه عکس متوجه میشید که کدوم مشکلات رو دارید و به امیدخدا برای درمان اقدام کنید

❌مشکلات گوارشی،آنزیم معده، زخم معده،هلیکوباکتر معده،معده‌ اسیدی،میزان پی اچ معده، سردی معده و خلاصه هرنوع مشکل معده، هرگونه بیماری-باکتری و یا عفونت روده،روده تحریک پذیر،بیماری-باکتری یا عفونت و هرگونه مشکل کبدی،کبد چرب،مشکلات ریوی، مشکلات صفرا کیسه صفرا،تیروئید،دیابت،عفونت بدن،میزان کلسیم خون

نترسید همه ی اینا هم با مراجعه به یه متخصص داخلی و یه آزمایش خون کامل مشخص میشه

.... شاید با خودتون بگید مثلا تیروئید چه نقشی در بوی بد دهان داره اما واقعا من کسی رو دیدم که بوی دهان داشت رفت این آزمایشا رو انجام داد همه چیش اوکی بود منتها تیروئیدش مشکل داشت دکتر بهش دارو داد بعد از یه مدت واقعا مشکلش حل شد الان میاد تو حلقمون باهامون حرف میزنه😅

ممکنه بگید اووو بابا کی حوصله داره این همه رو پیگیری کنه ولی شما فقط سه تا دکتر میری معاینه و آزمایشاتو میدی عوضش منشأ مشکلتو میفهمی و میری درمانش میکنی راحت میشی.

اینم بگم که اگه رفتین دندونپزشکی و مشکل دهان و دندان داشتید بیخیال بقیه نشید چون گاهی بوی بد دهان شخص فقط به یه دلیل ختم نمیشه بقیه رو هم پیگیری کنید تا اگر مشکلی بود رفع بشه اگرم چیزی نبود که خداروشکر عوضش خیالتون راحت میشه ببخشید خیلی زیاد شد امیدوارم هرکس این مشکلو داره کاااامل برطرف بشه❤️

شمام اگه تجربه ای دارید بنویسید شاید یکی استفاده کرد نتیجه گرفت دعای خیری براتون کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی هم که میرید برای مشکل یابی و درمان موقتا با مراقبت یخورده جلوشو بگیرید

بعد از هر وعده غذا اول نخ دندان، بعد مسواک و بعدش قرقره آب نمک یا استفاده از دهانشویه هایی که آسیب به دندوناتون وارد نکنه

سنگ لوزه به شدت تاثیر داره در بوی بد دهان چک کن بیین نداشته باشی

ممنون از نظرت دوست عزیز♥️

خودم ندارم منتها این تاپیکو زدم گفتم شاید تحقیقای خودم و نظرات بقیه به کسی که این مشکلو داره کمکی کنه🌱