2777
2789
عنوان

چیکار کنم...

128 بازدید | 20 پست

واقعا باید چیکار کنم مامانم و بابام هی دعوا میکنن الان بابام بهم یه کادو داد خیلی خوشحال شدم چند دقیقه بعدش بابام با مامانم دعوا کرد کوفتم شد کادوم.. شبا وقتی خوابن گریه میکنم..هر وقت دعوا میکنن میخام از مامانم دفاع کنم ولی یه جا نوشته بود توی دعوای پدر مادراتون دخالت نکنین.. شبا بعضی وقتا کابوس میبینم.. میبینم دختر خالم که دوست صمیمیمه میره ناخون ژلیش میکنه و فلان.. بعد من بخاطر دعوای پدر مادرم گریه میکنم:))))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اگه دخالت کنی اوضاع بدتر میشه ولی یه دفعه درست و حسابی باهاشون حرف بزن نمیشه که اونا دعوا کنن تو افسرده بشی

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
درسته اگه دخالت کنی اوضاع بدتر میشه ولی یه دفعه درست و حسابی باهاشون حرف بزن نمیشه که اونا دعوا کنن ...

اگه حرف بزنم اونا با من دعوا میکنن میگن تو چیکار داری یه بار بچه بودم دعوا کردن من بهشون گفتم بسه دیگه دعوا نکنین بعد بهم گفتن تو چیکار داری..

هر چیز کوچیک.. همش بابام عصبانی میشه سر مامانم داد میزنه قلبم واسه مامانم درد میگیره..

فکر کنم مشکلشون چیز دیگه ای باشه بهت نمیگن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
هر چیز کوچیک.. همش بابام عصبانی میشه سر مامانم داد میزنه قلبم واسه مامانم درد میگیره..

رفتارشون با تو چه طوره 

نمیدونم.. مامانم هی میگفت منتظرم یکم بزرگتر بشی تا جدا بشم.. کاش زودتر جدا بشن و من راحت بشم..

جدا بشن بدتر میشی که بهتر نمیشه برات 

رفتارشون با تو چه طوره 

بد نیس..مامانم که مهربونه باهام.. بابامم بهم از اون حرفایی که بقیه به دختراشون میزنن نمیگه:))..مثلا نگفته دختر خوشگلم و فلان.. ولی بیشتر چیزایی که بخوام و برام میخره.. 

جدا بشن بدتر میشی که بهتر نمیشه برات 

حداقل دیگه صدای دعوا نمیشنوم..بقیه دوستام مامان و باباشون طلاق گرفتن بد نیس‌.. دوستم اول هفته ها پیش مامانشه و آخر هفته ها پیش باباش..

انقدر بعضی وقتا از رفتاراشون استرس میگیرم که چند روز پیش گوشه لبمو هی گاز میگرفتم الان زخم شده گوشه ...

حق میدم بهت عزیزم دعوای پدر و مادر خیلی اعصاب خورد کنه من الان خودم با شوهرم دعوا میکنم کمتر بهم حس بد میده تا بفهمم مامان و بابام دعوا کردن