2777
2789

من نه ساله ازدواج کردم ودوتا خواهرشوهرام بعد از من ازدواج کردن،الان هردوتاشون خونه خریدن وماشین،وماهم اول ازدواج خونه خریدیم ولی به دلایلی فروختیمش والان با گرونی نمی تونیم نه خونه بخریم نه زمینمون رو بسازیم....حالا از روزی که خواهرشوهرم خونه خریده همین یک ماه پیش رو می گم....پدرشوهرم ومادرشوهرم نه به مامحل می زارن ودم به دقیقه دورش می گردن حتی مادرشوهرم از ما پنهان کرده ،ماز بنگاهی به طور اتفاقی فهمیدم.....راستش اول خیلی حسودی کردم بعد که منطقی نگاه کردم خوشحالم شدم براشون .....ولی الان خیلی ناامیدم ،فکر خرید خونه ونداریمون مثل خوره مغزم رو داره می خوره....چرا پدر ومادرها هرکذوم از بچه هاشون بیشتر پول داشته باشه همون رو بیشتر دوست دارن......

من می تونم با توکل به توخداجون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلیا اینجوری شدن. جالب  نیست. اما فقط برای شما هم نیست. نشون نده از رفتارشون ناراحتی ...

الان مادرشوهرم متوجه ناراحتیم شده .....ومن رو با حرفاش می سوزونه....یعنی می رسه روزی که منم خونه دارشم .....

من می تونم با توکل به توخداجون