2777
2789

مدرکمو گرفتم راهنماییم کنید چیکار کنم؟! خود استادم میگه سطحت ضعیفه بخوای بیایی زیردستم کارکنی ۲٠ میلیون ورودی میگیرم 😐همه جا اینطوره؟! یعنی شماهم ورودی دادین؟! 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

اگه مدرک گرفتی پس چرا سطحت پایینه

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدرک گرفتی پس چرا سطحت پایینه

چون تجربه ی کاری ندارم ک بخوام مستقل کار کنم باید زیردست یه میکاپ کار باتجربه باشم تا بتونم هرچیزی ک یادگرفتم تمیز تر و حرفه ای تر  کار کنم قبل از امتحان خیلی تمرین کردم تا به نمره ی قبولی رسیدم 

چطور با سطح پایین بهت مدرک دادن 

سطح ضعیفی ک ازش صحبت کردم به منظور اینکه نیاز به تجربه دارم و باید یه مدت زیردستی کارکنم تا تجربه ی کافیمو بدست بیارم وگرنه برای امتحان تلاش و تمرینات زیادی انجام دادم تا نتیجه ی مطلوبم رو گرفتم

لطفااگه کسیو میشناسیدکه تو این زمینه فعالیت داره تو این سایت بهم معرفی کنید ممنون🙏🏻

خودتو دست کم نگیر خانمی

بعضیا بازارگرمی میکنن و با تخریب روحیه میخوان پول بیشتر بگیرن اتفاقا من امثال شما رو قبول دارم

همه چیم تجربه نیست

خلاقیت و ذوق و جوونی خودش خیللللیه

واسه خانمی که ۳۸ سالشه و ابرو و موهاش مشکیه البته ابروهام کمی بعد کرونا و بد برداشتن خودم کم شده و با سرمه بینشون پر میکنم چ رنگ مویی پیشنهاد میدی رنگ پوستم سفیده 

به چهرم ۳۵ بیشتر نمیخوره البته بقیه میگن 

منم کاراموزم ولی خب ندیدم هزینه در این حد بگیرن واسه کسی ک مدرک هم داره 

ایشون ترکیه مدرکشونو گرفتن و تجربه زیادی دارند بخاطرهمین گفتن اگر بخوام بیام زیردستشون کارکنم چیزای زیادی یادمیگیرم حتی هزینه ی اموزشمم بالا بود 5 میلیون گرفتن  میخواستم بدونم اینکه ورودی میگیرن ایا همه جا این قانون هس یانه ایا میکاپ کارا این هزینه رو چه زیاد و چ کم ایا پرداخت میکنن؟! 

خودتو دست کم نگیر خانمی بعضیا بازارگرمی میکنن و با تخریب روحیه میخوان پول بیشتر بگیرن اتفاقا من امث ...

مرسی عزیزم شما لطف داری 🙏🏻🌹🌹

پیشنهادم اینکه اگه میخوایید سنتون پایین تر بنظر بیاد میتونید فقط ابروتونو رنگ کنید اونم یک یا دو درجه روشن تر از رنگ مو 

رنگ مو توناژ قهوه ای یا نسکافه ای بازم چون پوست سفیدی دارید انتخاب هاتون زیاده 

مرسی عزیزم شما لطف داری 🙏🏻🌹🌹 پیشنهادم اینکه اگه میخوایید سنتون پایین تر بنظر بیاد میتونید فقط ا ...

ممنون عزیزم از پاسخت

شک نکن شما یکی از به نام ترینها میشی

چون دقیقا همین امروز یکی از بهترینهای تهرانم همین رو بهم گفت 

پس ببین فقط خواستم بهت بگم شما در زمره بهترینهایی 

باور کن همین پیشنهاد رو بهم داد دقیقا همین 

اونم از بهترینهای تهران در منطقه۱

از صمیم قلب برات بهترینها رو آرزومندم