2777
2789
عنوان

هر مامانی تجربه داره بیاد...

122 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من پنج هفته باردارم

امروز رفتم آرایشگاه برای ابرو

متاسفانه خیلی بوی مواد ناخون کاری میومد حتا با وجودی ک ماسک زدم و پنجره هم باز بود. کلا هم یک ربع اونجا بودم

حالا الان بدجور استرس دارم نکنه نینی طوریش بشه!

بنظر شما خیلی خطرناک بوده؟ کسی از شما تجربه اینجوری داشته ک الان نینیش دنیا اومده باشه؟؟

عزیزم زیاد در معرض همچین موادی نباشی بهتره 

شمام که میگی زود اومدی بیرون پس نترس چیزی نمیشه اصلا و ابدا

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم ناخناش میکاشت هر ماه حامله ک بود سالمه الان😐

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دخترخوب هنوز پنج هفته ای پس نینی کجا بود!!الکی هم استرس نداشته باش حالا که گذشت ولی دیگه تومحیط های ...

نینی هستش دیگه فقط اندازه برنجه :)) نمیدونم والا اصن من قبلن اینقد استرس وسواس نداشتم فک کنم حاملگی بم نمیسازه :|

نینی هستش دیگه فقط اندازه برنجه :)) نمیدونم والا اصن من قبلن اینقد استرس وسواس نداشتم فک کنم حاملگی ...

ببین ارزو جان من سر پسر اولم خیلی حساس بودم هرغذایی نخورم..هرجایی نرم و تومحیط پرتنش بودم و سریع استرس میگرفتم..میدونی نتیجش چیشد؟یک بچه بسیار بدقلق وپرخاشگر وشیطون ولی سر دومی خیلی ریلکس بودم وحساسیت رو گذاشتم کنار..الان این دوتابچه دوتا دنیای متفاوت هستن..ارامش الانت خیلی مهمه الکی بهم نریزش.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
ببین ارزو جان من سر پسر اولم خیلی حساس بودم هرغذایی نخورم..هرجایی نرم و تومحیط پرتنش بودم و سریع است ...

خدا بچه هاتونو حفظ کنه😍 

اره درسته😵

مرسی از راهنماییت مامانِ گل♡