خانما منو نامزدم خانواده هامون یهو ناراضی شدن از ازدواج ما و بشدت گارد گرفتن و صد البته من به هر دو خانواده حق میدم چون گارد گرفتناشن بدلیل عدم شناخت اخلاقیات همدیگس....حالا قراره یکم جو اروم شه و از اول این خاستگاری سر بگیره ...خانواده ایشون نسبت به من یک دید خیلی خیلی بدی دارن و فکر میکنن من ناسازگارم و اهل بحث و دعوا و حاضر جوابیم ... دوستان چطور میشه این دید رو تغییر داد من کلا ادم خوش صحبتی هستم اما تا بحال با کسی بحث نکردم حتی تو محیط کارمم من ارومم
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یکدفعه آدم به کسی این همه صفات منفی رو نمیده ها مطمئنی خیلی خوبی؟
والا فقط یکبار منو دیدن ....و این همه حرف زدن و اینکه من پسند خانوادشون بودم....یهو یک عالمه بهونه اوردن و ختم شد به این موضوع که نسبت به من یقین ندارن... شما سوالاتتون رو جزئی بپرسین من جواب بدم اینطوری مبهم نیست قضیه برای هر دومون
خودت باش و زمان بده بشناسنت.. اگ بازم گارد گرفتن بیخیال شو ازدواجی ک خانواده هر طرف راضی نباشه دردس ...
از همین میترسم ..اما از خودم مطمئنم ... چون من کلا با هر محیطی سازگارم من حتی محیط کارم معدنه و یک کار خشنه اما من سازگارم و حتی یکبار خدارشکر بحث نکردم با کسی حتی با بدتریت برخوردهایی که روبرو شدم
والا فقط یکبار منو دیدن ....و این همه حرف زدن و اینکه من پسند خانوادشون بودم....یهو یک عالمه ب ...
میگم الکی الکی که نمیشه شاید خانوادت فامیلات برخوردات طرز صحبت کردنت نشست و برخاستت یا خیلی چیزای دیگه رو نپسندیدن آخه خودم از اونایی هستم که خیلی رو این جور چیزا دقت میکنم
میگم الکی الکی که نمیشه شاید برخوردات طرز صحبت کردنت نشست و برخاستت یا خیلی چیزای دیگه رو نپسندیدن آ ...
میشه بیشتر توضیح بدین ...من بشدت موقر برخورد میکنم ...اهسته قدم بر میدارم و بجا میخندم و اینکه یکم توی برخورد اول مغور بنظر میام ....اما خوب برای همه اطرافیانم قابل اعتماد و موقر بودم ...میشه بیشتر برام توضیح بدین
خانوادت چطورن ؟ تحقیقات و این مراحل خوب پیش رفته یعنی؟
مادر من بشدت ادم خون گرم و اهل تعارفه ...و خوب خانواده ایشون فکر کردن مامان من با سیاست این رفتار رو کردن در حالتی مادرم کلا خون گرمه و دست و دل بازه و خاکیه ومامانشون گفته بود از این طرز رفتار راضی نبودن ....و اینکه خاله هام بشدت مغرورن و ایشون گفتن من ممکنه شبیه خاله هام باشم و تحقیقاتی که کردن در مورد خاله هم چیز خوبی نگفته بودن دقیقلاا همین مشکل رو ما داشتیم تو تحقیقات در مورد خانوادشون خوب و بد طزیاد شنیدیم اما خوب نشنیده گرفتیم اما خانواده ایشون گارد محکم گرفتن
مادر من بشدت ادم خون گرم و اهل تعارفه ...و خوب خانواده ایشون فکر کردن مامان من با سیاست این رفتار رو ...
وای خدا اینا دیگه کی هستن فکر کردم الان میگی شنیدن کل خانوادتون معتادن که اینجوری کردن باهات غرور خاله دلیل میشه که آدم بخواد از ازدواج با طرف پشیمون شه ؟ فکر کنم خانوادشون دیگه بیش از حد گیر الکی دادن